Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Monthly Archives: September 2012

Tarife la asigurarea RCA in functie de varsta si companie

Tarife RCA in functie de varsta si companie

Spre nemultumirea soferilor pretul unei asigurari RCA a crescut in ultimele 3 luni. In plus, tarifele difera in functie de companie si de varsta solicitantului.

De ce nu ar creste si pretul asigurarii RCA daca si combustibilii fac valuri. Sa vad dam un mic exemplu. O persoana in varsta de 35 de ani care detine o masina cu o capacitate cilindrica de 1400 cm3 va plati pentru asigurarea RCA intre 390 si 785 lei. O persoana in varsta de 25 de ani care detine aceeasi masina va plati intre 500 si 1900 lei. Conform companiilor pretul asigurarii este dat de calitatea serviciilor. Ar fi bine sa va asteptati la viitoare cresteri de pret.

RCA ieftin ramane factorul determinant in alegerea unei asigurari RCA

Pret RCA ieftin

RCA ieftin ramane factorul determinant in alegerea unei asigurari RCA

Pretul este factorul determinant in alegerea unei asigurari RCA, RCA ieftin ramane principalul argument in luarea unei decizii.

Pretul este factorul determinant in alegerea unei asigurari RCA, arata cel mai recent sondaj. 78% dintre cei care au raspuns la “Intrebarea saptamanii” sunt de parere ca romanii pun intotdeauna pretul pe primul plan, atunci cand incheie o asigurare RCA pentru masina lor.

Asiguratii RCA au acum acces la istoricul daunelor proprii

Istoric daune asigurare rca

Asiguratii RCA au acum acces la istoricul daunelor proprii

Asiguratii RCA pot afla informatiile privind istoricul daunelor proprii

Incepand de sambata, 15 septembrie 2012, asiguratii RCA pot afla informatiile privind istoricul daunelor proprii, inscris in baza de date CEDAM. Astfel, cei care acceseaza acum baza CEDAM au posibilitatea de a alege intre doua interogari: “Polite RCA” si “Istoric daune”. Conform CSA, sunt afisate prejudiciile asociate politelor intrate in valabilitate incepand cu anul 2008.

Accidente rutiere in strainatate

Cumpara rca ieftin online

Accidente rutiere in strainatate – cum se solutioneaza si cum se pot primi despagubirile?

Pe intreaga durata a verii si chiar la final de sezon, masina personala sau inchiriata a reprezentat pentru romani una dintre cele mai comode mijloace de deplasare in strainatate, in vacante si concedii. In acelasi timp, insa, a crescut si riscul accidentelor rutiere in afara tarii.

PAD Asigurarea obligatorie a locuintelor PAID ar putea fi simplificata

Asigurarea obligatorie a locuintelor

PAD: Locuinţele ar putea fi asigurate printr-o singură poliţă

PAID: PAD Asigurarea obligatorie a locuintelor PAID ar putea fi simplificata

Asigurarea obligatorie a locuinţelor ar putea fi simplificată. Proprietarii care vor să-şi asigure casa peste sumele obligatorii vor putea să încheie o singură poliţă, nu două ca în prezent, una obligatorie şi alta facultativă, reiese dintr-un comunicat PAID.

CSA simplifică modul de aplicare a sistemului bonus-malus

CSA - comisia de supraveghere a asiguratorilor

CSA simplifică modul de aplicare a sistemului bonus-malus

CSA simplifică modul de aplicare a sistemului bonus-malus pentru asigurarile RCA

Începând cu data de 15 septembrie 2012, asigurații RCA vor avea acces la informațiile privind istoricul daunelor proprii, înscris în baza de date CEDAM.

Primele de asigurare aferente asigurărilor obligatorii de răspundere civilă auto (RCA) depind de istoricul de daunalitate realizat de asiguratul/utilizatorul unui vehicul într-o perioadă de referinţă, așa cum prevăd reglementările în vigoare cu privire la sistemul bonus-malus.