Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Monthly Archives: December 2012

Taxa de primă vânzare auto din nou obligatorie de la 1 ianuarie 2013

taxa auto prima vanzare 2013

Taxa de primă vânzare auto din nou obligatorie de la 1 ianuarie 2013

Taxa de primă vânzare auto, suspendată de fostul Guvern doar până la începutul anului viitor, va fi din nou obligatorie începând cu 1 ianuarie, Executivul urmând însă să analizeze această situaţie.

Premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Mediului, Rovana Plumb, să prezinte Guvernului o informare pe această temă în prima sau a doua şedinţă de anul viitor, a anunţat vicepremierul Liviu Dragnea.

Asiguratori autorizati de CSA pentru vanzarea RCA in 2013

asigurare rca 2013

Asiguratori autorizati de CSA pentru vanzarea RCA in 2013

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a autorizat 11 societati de asigurare care pot practica asigurari obligatorii de raspundere civila auto in anul 2013. CumparaRCA.ro iti calculeaza online pretul asigurarii RCA in 2013 si tot de aici poti comanda asigurarea RCA.

Echiparea masinii pentru iarna

Echiparea masinii pentru iarna

In fiecare an povestea echiparii autoturismelor se repeta. Grija cea mare sunt cauciucurile, si odata ce le-au achizitionat, soferii uita de accesoriile necesare pentru vremea de iarna, se intereseaza de preturi si amana achizitionarea acestor produse pana la venirea zapezii sau chiar se bazeaza pe cele cumparate anul trecut. Si de multe ori, cand raman inzapeziti cine stie pe unde, regreta tardiv asa-zisa economie facuta pe seama sigurantei si sanatatii lor.

Care este cel mai ieftin RCA pe care îl poți cumpara?

Scumpire asigurare RCA

Cel mai ieftin RCA pe care îl poți cumpara?

Preţul asigurarii RCA minim pe care îl poate plăti un şofer român pentru reînnoirea asigurarii RCA pentru 2013 în această iarnă este cu aproximativ 15% mai mic decât la sfârşitul anului trecut, potrivit unui studiu realizat de Safety Broker.

Bentley pe gheata

Bentley pe gheata

Bentley pe gheata

Bentley on Ice este una din acele manifestări ale producătorilor auto menite să te învețe să ții mașina pe drum. E un fel de program de responsabilitate socială, dacă vreți: odată ce puterile mașinilor pe care le vinzi sar bine de câteva sute de cai putere, e bine să te gândești și la siguranța clienților tăi, fie și doar din motive cinice, de retenție. Până la urmă, interesul tău e să-l ții în viață, să mai vină să mai cumpere mașini și altă dată.

Asigurarile medicale de calatorie in strainatate in scadere in conditiile cresterii turismului extern

Asigurare medicala de calatorie

Asigurarile medicale de calatorie in strainatate in scadere in conditiile cresterii turismului extern

Dependente de industria turismului si la concurenta cu Cardul European de Sanatate, in primele noua luni ale anului curent, asigurarile medicale de calatorii in strainatate au adus asiguratorilor romani subscrieri in valoare de 10,6 mil. EUR, cu 6,4% mai putin decat in 3T/2011. Totodata, daunele platite pe aceasta linie de business au totalizat 3,5 mil. EUR, in vreme ce valoarea primelor cedate in reasigurare s-a cifrat la circa 135 mii EUR.

Modificarile pentru asigurarea RCA au intrat in vigoare

modificari asigurare rca 2013

Modificarile pentru asigurarea RCA au intrat in vigoare

Ce prevad aceste modificari care au intrat in vigoare de curand?
Despagubiri mai mari pentru accidentele soldate atat cu daune materiale cat si cu victime, informatii suplimentare pentru asiguratori si reguli noi in cazul autovehiculelor radiate.

Cel mai ieftin RCA?

Tarife RCA in functie de varsta si companie

Cel mai ieftin RCA?

Cel mai ieftin RCA” a devenit sloganul folosit peste tot, atat in vitrinele brokerilor stradali, cat si pe Internet, odata cu dezvoltarea asigurarilor in mediul online. Mai mult decat atat, aproape fiecare din site-urile de profil ne arata ca acolo vom gasi “cel mai bun pret garantat”. Ce inseamna “cel mai ieftin RCA” ramane insa de vazut.

De la 1 februarie 2013, asigurarea RCA si Carte Verde se vor emite doar electronic

rca 2013

De la 1 februarie 2013, asigurarea RCA si Carte Verde se vor emite doar electronic

Incepand cu 1 februarie 2013, politele de asigurare RCA si Carte Verde, se vor putea emite doar electronic, potrivit Hotararii nr. 50/8 a CNPF din 30.11.2012 publicata in Monitorul Oficial la data de 07.12.2012. Toate politele de asigurare eliberate pana la 30 ianuarie 2013, dar neprelucrate electronic sunt valabilie pana la data expirarii perioadei de asigurare.

Dacia Logan este Masina Anului 2013 in Romania

rca ieftin dacia logan masina anului 2013 in romania

Dacia Logan este Masina Anului 2013 in Romania

Iata ca cei de la Dacia sunt pe val in ultima vreme, reusind sa obtina de curand un nou premiu. Dacia Logan a fost aleasa Masina Anului 2013 in Romania.