Monthly Archives: January 2013

alfa romeo 4c coupe

Alfa Romeo 4C Coupe surprins deghizat

Alfa Romeo 4C Coupe

Spionii auto au reusit sa surpinda in timpul testelor noul Alfa Romeo 4C Coupe. Aflaa care sunt diferentele dintre prototip si concept-car.

Era timpul ca Alfa Romeo sa scoata pe piata primul vehicul sport cu tractiune spate de la incetarea productiei modelului 8C Competizione, in 2010. Este vorba despre noul 4C, pus in miscare de un motor de clasa medie.
Continue reading “Alfa Romeo 4C Coupe surprins deghizat” »

CSA schimba metodologia de calcul a rezervelor de daune neavizate pe RCA

CSA schimba metodologia de calcul a rezervelor de daune neavizate pe RCA

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a modificat legislatia secundara privind metodologia de calcul si evidenta a rezervelor tehnice minimale pentru activitatea de asigurari generale, puse in aplicare prin Ordinul Presedintelui CSA nr. 3.109/2003. Ordinul nr.5/2013, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr.59 din 28 ianuarie a.c., prevede modificarea Anexei la norma, care stabileste metodologia de calcul a rezervei de daune neavizate aferenta contractelor de asigurari obligatorii RCA pentru prejudicii produse prin accidente de circulatie.

Continue reading “CSA schimba metodologia de calcul a rezervelor de daune neavizate pe RCA” »

noul opel cascada

Opel Cascada – o premieră veritabilă

Opel Cascada

Cascada este primul autovehicul decapotabil de dimensiuni medii proiectat și construit de Opel. Autovehiculele decapotabile Opel exclusiviste și de dimensiuni medii au fost populare în anii ’60.
De fapt, este mai lung decât un Audi A5 Cabrio cu 71 milimetri. Astfel, cu o lungime de 4,7 metri, se așează pe o piață unde Opel nu a mai concurat din 1930. Cascada arată ca un Astra GTC care a luat un pumn de steroizi, adică foarte bine. Echipa de design a fost condusă de britanicul Mark Adams, cu misiunea de a construi ceva care aminteşte de epoca de aur a maşinilor grandioase.
Continue reading “Opel Cascada – o premieră veritabilă” »

rca ieftin | CumparaRCA.ro

Guvernul promite FMI numiri pe criterii de competenta la ASF

Guvernul promite FMI numiri pe criterii de competenta la ASF

Realizarea consultarilor necesare infiintarii Autoritatii de Supraveghere Financiara, numirea conducerii acesteia pe criterii de calificare profesionala, modificarea legii falimentului asiguratorilor si stabilirea cadrului legal de functionare a asigurarilor private de sanatate se regasesc printre angajamentele asumate de catre Guvernul PONTA in scrisoarea de intentie adresata FMI.
Continue reading “Guvernul promite FMI numiri pe criterii de competenta la ASF” »

Noua Skoda Octavia – Siguranta, functionalitate si confort

Noua ŠKODA Octavia impune noi standarde în segmentul compact.

Cea de-a treia generație Octavia confirmă, mai mult ca oricând, poziția unică a acestui automobil în segmentul din care face parte, impresionând printr-o ofertă neegalată de spațiu, design nou, nivel înalt de funcționalitate, siguranță și sisteme inovatoare de confort, consum redus de carburant, o gamă bogată de soluții „Simply Clever” și un raport preț/calitate tipic unui automobil ŠKODA.
Continue reading “Noua Skoda Octavia – Siguranta, functionalitate si confort” »

CSA desfiinteaza baza de date REVER

CSA desfiinteaza baza de date REVER

CSA desfiinteaza baza de date REVER

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a hotarat desfiintarea bazei de date REVER (Registrul pentru evidenta evenimentelor rutiere), care continea informatii complete privind evenimentele rutiere despagubite prin asigurarea RCA. Decizia a fost luata printr-o hotarare a Consiliului CSA din 20 decembrie 2012 si a fost publicata in Monitorul Oficial pe 24 ianuarie a.c.

Continue reading “CSA desfiinteaza baza de date REVER” »

Napoca Rally Academy

Napoca Rally Academy reprezinta Romania in Campionatul European de Raliuri

Marco Tempestini şi Simone Tempestini şi-au stabilit calendarul în ceea ce priveşte participările în Campionatul European de Raliuri. Cei doi vor începe campania în februarie cu Raliul Liepaja-Ventspils din Letonia şi vor participa la 8 etape.
Cei doi vor incepe campania in primul weekend din februarie cu Raliul Liepaja-Ventspils din Letonia si vor participa la 8 etape din competitia europeana.
Continue reading “Napoca Rally Academy reprezinta Romania in Campionatul European de Raliuri” »