Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Daily Archives: January 29, 2013

Napoca Rally Academy reprezinta Romania in Campionatul European de Raliuri

Napoca Rally Academy

Marco Tempestini şi Simone Tempestini şi-au stabilit calendarul în ceea ce priveşte participările în Campionatul European de Raliuri. Cei doi vor începe campania în februarie cu Raliul Liepaja-Ventspils din Letonia şi vor participa la 8 etape.
Cei doi vor incepe campania in primul weekend din februarie cu Raliul Liepaja-Ventspils din Letonia si vor participa la 8 etape din competitia europeana.

Mariana DIACONESCU: Prudenta marcheaza anul 2013

rca ieftin | CumparaRCA.ro

Mariana DIACONESCU: Prudenta marcheaza anul 2013

VIDEO: Cel mai norocos scuterist din lume

cel mai norocos scuterist

N-a jucat la loto, n-a castigat vreo avere, nu a doborat vreun record mondial, statea pur si simplu la semafor, intr-o intersectie. E drept, statea ca orice scuterist care se respecta, dincolo de linia de care avea voie sa treaca, asadar, este de doua ori norocos.

2013, un an “amortit” pentru piata de asigurari

rca ieftin | CumparaRCA.ro

Anul 2013 nu vine cu mari modificari fata de anul care tocmai s-a incheiat, considera Mihai TECAU, liderul OMNIASIG VIG: “Cresterea pietei de asigurari se va situa undeva intre 3% si 5%”, a declarat acesta cu ocazia XPRIMM Annual Forecast Meeting. Potrivit acestuia, pe fondul unui mediu economic care nu este previzionat sa cunoasca evolutii semnificative, coroborat cu nivelul inca scazut al veniturilor populatiei, cuvantul care defineste cel mai bine din punct de vedere plastic starea de fapt atat pentru piata de asigurari, cat si pentru economie, este “amorteala”.

Audi RS6 Avant Plus = 600 CP

Audi RS6 Avant

Audi RS6 Avant Plus = 600 CP

Deoarece 560 CP nu sunt niciodata suficienti, cei de la Audi au adaugat un Plus atat numelui RS6 Avant cat si puterii acestuia.

Liderii pietei definesc previziunile pentru 2013

rca ieftin | CumparaRCA.ro

Ieri, 28 ianuarie, tendintele si previziunile pentru 2013 in asigurarile generale si de viata, precum si situatia sistemului de pensii private au fost dezbatute pe larg in cadrul evenimentului XPRIMM Annual Forecast Meeting 2012, organizat de Revista PRIMM – Asigurari & Pensii si APPA-Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor.

Noua Mazda 6 a ajuns în showroom-uri

2013 Noua Mazda 6

Noua Mazda 6 a ajuns în showroom-uri

Limuzina Mazda se remarcă printr-un consum foarte scăzut, de 3,9l/100 km în regim combinat şi prezintă sistemul i-ELOOP care utilizează în premieră în industria auto un capacitor pentru captarea energiei generate de frânare.

ACHMEA transfera portofoliile de asigurari de viata si pensii ale EUREKO Romania grupului AEGON

rca ieftin | CumparaRCA.ro

ACHMEA transfera portofoliile de asigurari de viata si pensii ale EUREKO Romania grupului AEGON
Astazi, 29 ianuarie, ACHMEA, actionarul EUREKO Romania, si AEGON au semnat un acord de transfer al portofoliilor de asigurari de viata si pensii din Romania. Tranzactia urmeaza sa fie supusa procesului de autorizare de catre autoritatile competente din Romania si se asteapta sa fie finalizata in a doua jumatate a anului 2013.

Astfel, portofoliile de asigurari de viata si pensii private ale EUREKO vor fi integrate in operatiunile grupului AEGON din Romania, prezent pe plan local din anul 2007. In regiune, grupul olandez mai activeaza in Ungaria, Polonia, Cehia si Slovacia, iar recent si-a anuntat intrarea pe piata din Ucraina, prin achizitia celei de a cincea companii de profil.

Prin prisma noului portofoliu, compania de asigurari de viata AEGON TUnZ va deveni unul dintre primii zece asiguratori life din Romania, in timp ce AEGON SAFPAP va deveni al treilea cel mai mare jucator de pe piata locala de pensii private, cu aproximativ 650.000 de participant.

“Data fiind cresterea cererii pentru produsele de asigurari de viata si pensii private din Romania si Europa Centrala si de Est, intentionam sa extindem expertiza recunoscuta a AEGON, pentru a raspunde nevoilor in crestere ale pietei. Completarea portofoliilor noastre actuale cu cele de asigurari de viata si pensii ale EUREKO va intari semnificativ pozitia de piata si capacitatea noastra de a oferi solutii financiare de lunga durata”, a declarat Gabor KEPECS, CEO AEGON in Centrul si Estul Europei si Membru al Consiliului de Administratie al grupului.

In ceea ce priveste decizia ACHMEA de a iesi de pe piata din Romania, miscare despre care presa de specialitate a lansat niste ipoteze in a doua jumatate a anului trecut, aceasta este in in acord cu strategia anuntata de grup la inceputul anului 2012, de a dezvolta selectiv operatiunile internationale.

“Intentionam sa investim in acele companii care au dimensiuni semnificative si care ofera oportunitati de manifestare a competentelor noastre principale. Suntem convinsi ca AEGON va continua sa le ofere clientilor din Romania aceeasi calitate a serviciilor”, a declarat Gerard van OLPHEN, Vicepresedinte al Comitetului executiv al ACHMEA, responsabil cu dezvoltarea operatiunilor internationale ale grupului.

Compania de asigurari de viata din Romania este condusa de Sinziana MAIOREANU, in calitate de CEO, in timp ce managementul companiei de pensii private AEGON SAFPAP este asigurat de Marius RATIU.