Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Monthly Archives: March 2013

Noul Renault Clio apare intr-o reclama simpatica: “VA VA VOOM !”

Producatorul francez a realizat un spot publicitar interesant pentru noul Renault Clio.

Cei de la Renault isi promoveaza noul Renault Clio prin intermediul unei reclame inedite si simpatice. Cu siguranta ca va aduce zambetul pe buzele voastre.

Cumpara RCA ieftin pentru Renault online!

‘Prima Casa’ mai are fonduri disponibile in valoare de 572 mil. EUR pana la finalul anului

‘Prima Casa’ mai are fonduri disponibile in valoare de 572 mil. EUR pana la finalul anului

Rezultatele primei etape din CNR – Tess Rally

In cadrul competitiei Tess Rally – Cupa Dacia 2013 s-au inscris 11 echipaje. La finalul etapei, primele trei locuri pe podium au fost ocupate de :   Locul I – Badiu Raul cu 30 puncte Locul II – Tincescu Florin cu 21,60 puncte Locul III – Tirnovean Octavian cu 18 puncte Din cele 11 echipaje prezente la start, 3 au abandonat pana la finalul etapei: Stan Andrei /Lacatus Liviu, Olesch Raul /Nechita Denisa Adriana si Kelemen Peter Sandor/ Andreoiu Marcus din cauza problemelor intalnite pe parcursul

Ministerul Agriculturii planuieste infiintarea unui fond mutual pentru despagubirea fermierilor cu pierderi neasigurate

Ministerul Agriculturii planuieste infiintarea unui fond mutual pentru despagubirea fermierilor cu pierderi neasigurate

BMW Manufacturing extinde utilizarea pilelor de combustie cu hidrogen

BMW Group s-a impus constant în nenumărate studii (printre care şi Dow Jones Sustainability Index în ultimii 8 ani), ca lider în industria auto în ceea ce priveşte dezvoltarea durabilă.

Noi membri in echipa manageriala a MAXYGO Broker

Noi membri in echipa manageriala a MAXYGO Broker

Noul Range Rover Sport

Range Rover Sport nu avea nevoie neapărat de prezența lui Daniel Craig și de zgârie-norii din Manhattan pentru a se face înțeles, însă încrederea de care dă dovadă Land Rover demonstrează că, totuși, totul este posibil.

De fapt, clipul de prezentare pe care l-am văzut în cadrul lansării, care l-a avut ca punct culminant pe 007 conducând mașina pe un bulevard celebru din New York, a fost filmat acum câteva săptămâni în urmă, printre atâtea obiective de aparate foto și de camere de luat vederi.

Camaro Z/28 2014 alimentat de puternicul motor LS7 V-8

Motorul Z/28 este o adaptare a modelului LS7 montat pe autovehiculul Corvette C6 Z06, dezvoltat împreună cu echipa Corvette Racing.

Densitatea asigurarilor a ramas la sub 90 EUR/capita in 2012

Densitatea asigurarilor a ramas la sub 90 EUR/capita in 2012

Dupa patru ani consecutivi de scadere, domeniul asigurarilor a consemnat prima crestere la finele anului 2012: atat din punctul de vedere al subscrierilor, cat si al gradului de penetrare in PIB sau al cheltuielii anuale medii a unui roman pentru a se asigura, arata cel mai recent numar al INSURANCE Profile.

Toamna se numara… automobilele

Premium Expo, compania organizatoare a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, eveniment auto specializat doreste sa faca urmatoarele precizari:

Conform informatiilor aparute in presa din Romania din care reiese ca APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile) a luat decizia de a nu organiza nici in acest an SIAB (Salonul International Auto Bucuresti) dorim sa va reconfirmam si pe aceasta cale ca SAB & Accesorii se va desfasura in toamna acestui an in perioada 10 – 20 Octombrie la Romaero Baneasa.