Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

2014 Jeep Cherokee

Așa va arăta viitorul Jeep Cherokee

Primele poze (spion), apărute acum două zile mulțumită băieților de la Jalopnik, ne-au făcut să credem inițial că este vorba de o glumă americănească undeva la mijloc. Însă pozele apărute ulterior – poze oficiale, de la producător – ne-au dat de înțeles că e mai grav de atât: este vorba despre seriozitate americănească.

Acesta, dragă Internet, este viitorul Cherokee. Și ar fi bine să-ți obișnuiești retina cu el, pentru că va mai sta pe aici o perioadă, fix în forma pe care o vezi mai sus.

Ca reacție la primele postări, cele de sâmbătă, Jeep a făcut publice patru poze cu mini-SUV-ul, descriindu-l în comunicatul de presă ca “the all-new, «no-compromise» Jeep Cherokee”. Nu există nicio declarație în privința motorizărilor (sau a altor detalii tehnice), acesta urmând să apară, probabil, odată cu lansarea lui oficială din cadrul salonului auto internațional de la New York, din martie.

Dacă doar design avem, despre design să vorbim atunci. Deci? Ce părere ai de noul Jeep Cherokee? Ai mai vrea să-i vezi și spatele sau te mulțumești doar cu ai văzut până acum?