Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

30 de masini care transportau elevi nu aveau polite RCA

30 de masini care transportau elevi nu aveau polite RCA
r din interiorul vehiculului vinovat de producerea accidentului, in afara de sofer si rudele acestuia. Asadar, daca elevii transportati ar fi fost raniti din vina soferului, acestia ar fi trebuit sa solicite despagubirea de la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii.

Limitele de despagubire prevazute de legislatie in acest moment sunt de 1 mil. EUR per eveniment pentru pagube materiale, respectiv 5 mil. EUR pentru vatamari corporale si deces.

De altfel, in urma verificarilor, au fost constatate mai multe deficiente, respectiv 105 certificate de transport in cont propriu lipsa sau expirate, 75 de autovehicule aveau inspectia tehnica periodica expirata, iar 20 de conducatori de autovehicule nu detineau atestate profesionale.

Modul de efectuare a transportului elevilor si prescolarilor ramane in atentia politistilor si va fi verificat pe intreaga perioada de desfasurare a anului scolar 2013-2014, urmarindu-se reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere in care ar putea fi implicate autovehiculele special destinate transportului de elevi.

In primele cinci luni ale acestui an, Politia Rutiera a depistat 2.370 de soferi care circulau cu autovehicule neasigurate RCA. Anul trecut, numarul acestora s-a ridicat la 5.566.

Leave a Reply