680.000 de unitati Volkswagen rechemate in service

Cei de la Volkswagen sunt nevoiti sa recheme in service in jur de 680.000 de unitati.
Modele Volkswagen din China par sa aiba anumite probleme. Tocmai din aceasta cauza producatorul ar putea rechema in service aproximativ 680.000 de unitati.
Cumpara RCA ieftin online!

Din cate se pare, aceste modele prezinta defectiuni la cutiile de viteza. Descoperirea a fost facuta in urma unei investigatii a autoritatii pentru controlul calitatii din China.

Cei de la Volkswagen au anuntat ca vor chema o serie de vehicule in service pentru a verifica cutiile de viteza DSG. Anuntul a venit in urma rezultatelor oferite de autoritatea pentru controlul calitatii din China.

In plus, cei de la Volkswagen au fost mentionati si intr-un show anual de la televiziunea chineza. In acel show s-au amintit si anumite practici VW care au fost realizate in detrimentul consumatorilor.

Conform LMC Automotive (companie de analiza a pietei auto), Volkswagen a vandut in China aproximativ 680.000 de vehicule cu sisteme DSG. Printre modele se numara Bora, Golf, Passat si Lavida.

Cam acestea sunt informatiile de care beneficiem in momentul de fata. Vom vedea ce reactie ulterioara vor avea cei de la Volkswagen.

Cumpara RCA ieftin online!

Leave a Reply