Adrian MARIN a fost votat membru in Comitetul Strategic al Insurance Europe, la propunerea UNSAR

Adrian MARIN a fost votat membru in Comitetul Strategic al Insurance Europe, la propunerea UNSAR
ia, pentru pozitia de membru in Comitetul Strategic. Votul urmeaza sa fie validat de Adunarea Generala, care va avea loc in maxim o luna.

“Este pentru prima oara cand UNSAR are un reprezentant in Comitetul Strategic al Insurance Europe. Domnul Adrian MARIN a fost nominalizat de catre UNSAR pentru aceasta pozitie, pe care o va ocupa timp de un an, datorita experientei sale, bunei cunoasteri a pietei romanestei de asigurari si implicarii active in dezvoltarea pietei locale. Suntem onorati ca Romania are un reprezentant in Comitetul Strategic al Federatiei Europene si suntem siguri ca domnul Marin va face fata cu succes noilor provocari”, a declarat Florentina ALMAJANU, Director General al UNSAR si membru in Comitetul Executiv al Insurance Europe.

Comitetul Strategic al Insurance Europe are rolul de a contribui la trasarea liniilor strategice la nivel european pentru industria de asigurari. Organismul are un caracter consultativ si non-executiv si este compus din Presedinte, vicepresedinte si 12 membri. Pentru Insurance Europe este important ca membrii alesi sa cunoasca foarte bine problematica pietei locale din care provin pentru a putea contribui, astfel, la crearea unui imagini corecte a industriei de asigurari la nivel european.

Leave a Reply