AEGON lanseaza in Romania divizia Private Investments si o polita cu prima minima de 5.000 EUR

AEGON lanseaza in Romania divizia Private Investments si o polita cu prima minima de 5.000 EUR
e 5.000 EUR, respectiv 7.000 USD.

Noua divizie, activa in Romania de doua luni, gestioneaza deja un portofoliu de peste 50 de contracte. Astfel, o echipa de consultanti financiari privati consiliaza personal clientii AEGON Privilege, care vor putea plasa pana la 100% din suma in fonduri de investitii cunoscute, precum FRANKLIN Templeton, FIDELITY, BLACK Rock, ALLIANZ, JP MORGAN, SCHRODER sau CREDIT Suisse.

“Prin intermediul AEGON Privilege, investitia in aceste fonduri internationale de prestigiu este mai accesibila decat in cazul achizitionarii directe de unitati de fond. Produsul le ofera clientilor nostri control complet asupra deciziei de investitie, acces online, in timp real, la informatiile legate de contract si evolutia acestuia, precum si transparenta totala asupra costurilor asociate acestui produs. In plus, AEGON Privilege include beneficiile unei asigurari de viata si o structura de taxare mai avantajoasa decat in cazul solutiilor clasice de investitii,” a explicat Sinziana MAIOREANU, CEO, AEGON Romania.

Compania estimeaza ca va atrage cateva sute de clienti prin acest produs, insa in Romania baza potentiala este de 4-5.000.

In Romania, AEGON a preluat de curand portofoliile de asigurari de viata si pensii private ale EUREKO si a inceput dezvoltarea retelei proprii de distributie AEGON Office, inregistrand totodata o crestere cu 80% a afacerilor fata de primul semestru al anului trecut.

La nivel mondial, diviziile de asigurari de viata din grupul AEGON, a treisprezecea companie de asigurari de viata din lume, au inregistrat vanzari de 520 mil. EUR la nivelul T2 2013, cu 21% mai mari fata de perioada similara a anului trecut. Compania activeaza in peste 20 de tari de pe patru continente, avand peste 24.000 de angajati si peste 47 de milioane de clienti.

Leave a Reply