ALLIANZ-TIRIAC Asigurari anunta noi schimbari in echipa de management

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari anunta noi schimbari in echipa de management
functia de COO pe Daniela GRIGORE, numita la conducerea diviziilor operationale in luna iulie a anului 2011. Cristian IONESCU va ocupa, de asemenea, si functia de Director General Adjunct al companiei, pozitie detinuta si de Virgil SONCUTEAN, Directorul de Vanzari si Distributie.

Tot de la inceputul lunii mai, Liliana STEFENEL ocupa pozitia de Director Economic Financiar (Chief Financial Officer – CFO), detinuta anterior de Cristian IONESCU, coordonand structurile de contabilitate, control financiar, investitii si managementul riscului.

“Vrem sa mergem inainte, in directia imbunatatirii performantelor operationale, fara sa facem vreun rabat de la calitatea serviciilor oferite. In acelasi timp, vom ramane consecventi in privinta promovarii unui model de afaceri bazat pe abordari prudentiale, capabil sa ofere garantii sub aspectul sigurantei financiare, al eficientei managementului riscurilor si al optimizarii investitiilor. Sunt convins ca atat Cristian IONESCU, cat si Liliana STEFENEL vor reusi, de pe noile pozitii de management, sa adauge valoare activitatii companiei. Ii recomanda experienta acumulata in domeniul asigurarilor si practica indelungata in cadrul ALLIANZ-TIRIAC”, a declarat Remi VRIGNAUD, Directorul General al asiguratorului.

Cu o experienta de 15 ani in asigurari, Cristian IONESCU lucreaza in cadrul ALLIANZ-TIRIAC din anul 2001. Timp de mai mult de 10 ani, pana in anul 2011, IONESCU a condus Divizia Control Financiar, pentru ca, in intervalul 2011-2013 sa ocupe functia de Director Economic Financiar (CFO).

Liliana STEFENEL lucreaza in domeniul asigurarilor din anul 1998, exclusiv in cadrul ALLIANZ-TIRIAC, in aria financiar-contabilitate. Dupa 5 ani petrecuti in sucursala ALLIANZ-TIRIAC Sibiu, STEFENEL a fost promovata, mai intai, in functia de Director Economic Regional (regiunea Vest), pentru ca, in perioada 2006 – 2013 sa coordoneze activitatile contabile consolidate ale ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, din pozitia de Director al Diviziei Contabilitate.

Urmare a noilor numiri in functiile de COO si CFO, incepand cu data de 1 mai a.c., componenta Consiliul Director al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari va fi urmatoarea: Remi VRIGNAUD (CEO), Virgil SONCUTEAN (Director Vanzari si Distributie), Cristian IONESCU (Director Operatiuni), Liliana STEFENEL (Director Economic Financiar) si Aurel BADEA (Director Directia Tehnica – Subscriere Asigurari Generale, Asigurari de Viata si Sanatate, activitati de reasigurare).

Consiliul Director este structura executiva superioara cu rol decizional care coordoneaza activitatea diviziilor si departamentelor din Administratia Centrala si a Unitatilor Teritoriale in vederea implementarii eficace a strategiei companiei.

Numirile lui Cristian IONESCU si a Lilianei STEFENEL in functiile de COO si Director General Adjunct, respectiv CFO au fost aprobate de Consiliul de Administratie al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari la sfarsitul lunii aprilie, ele urmand a fi avizate de autoritatea de supraveghere si control, conform legislatiei in vigoare.

Leave a Reply