ALLIANZ-TIRIAC vinde cu 8,96 mil. EUR cladirea de birouri din Brasov

ALLIANZ-TIRIAC vinde cu 8,96 mil. EUR cladirea de birouri din Brasov
arii sucursalei ALLIANZ-TIRIAC Brasov, ofera 4.000 metri patrati de spatii de inchiriat pentru birouri, dar si 450 metri patrati pentru o galerie comerciala. In prezent, locatia este inchiriata in proportie de 70% de: ALLIANZ TIRIAC, ELECTROBIT Automotive, Gabriels GTS Tehnology, UPC, VOLKSBANK, IQ Real Estate, ASK 4 IT, cu contracte intre 5 si 10 ani.

Anul trecut, Judetul Brasov a generat pentru ALLIANZ TIRIAC un volum de subscrieri de 15,8 mil. lei, arata datele transmise de companie pentru INSURANCE Profile. Portofoliul a fost format in proportie de 11,8% din asigurari de viata, respectiv 88,2% din asigurari generale.

Sucursala din Brasov a companiei este a saptea reprezentanta teritoriala a asiguratorului la nivel national, in functie de volumul de subscrieri, fara a lua in calcul Capitala si judetul Ilfov, dupa Cluj, Prahova, TImis, Sibiu, Constanta si Bihor.

Pe plan local, cu afaceri de 1,87 mil. lei pe segmentul life in anul 2012, ALLIANZ-TIRIAC a ocupat a 5-a pozitie in ierarhia realizata la nivelul judetului Brasov (dupa ING Viata, BCR Viata, ASIROM VIG si GENERALI Romania), in vreme ce, pe segmentul de asigurari generale, s-a plasat pe a 6-a pozitie, cu subscrieri de circa 13,9 mil. lei.

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a incheiat primul trimestru al anului 2013 cu subscrieri de 241,5 mil. lei, cu 5% peste nivelul inregistrat in aceeasi perioada din anul anterior, de 230 mil. lei, rezultat sustinut atat de asigurarile generale, cat si de cele life. Profitul operational realizat in primele 3 luni s-a situat la 6,4 mil. lei, indicand imbunatatirea rezultatelor subscrierii si daunalitatii pe principalele clase de asigurari generale, avand in vedere ca profitul operational pe intreg anul 2012 a fost de 6,5 mil. lei, conform IFRS.

Leave a Reply