Anca BABANEATA, GOTHAER: Este mai usor sa pui un ban deoparte pentru asigurare decat sa iti reconstruiesti casa de la zero

Anca BABANEATA, GOTHAER: Este mai usor sa pui un ban deoparte pentru asigurare decat sa iti reconstruiesti casa de la zero
ri (catastrofale, dar nu numai) al caselor din tara noastra. “GOTHAER Asigurari Reasigurari este unul dintre principalii membri fondatori ai PAID si inca de la inceput am sprijinit dezvoltarea segmentului de asigurare a locuintelor, atat obligatorii cat si facultative. Consideram ca acest produs de asigurare este unul dintre cele mai importante in viata fiecaruia dintre noi; este intotdeauna mai usor sa pui un ban deoparte pentru cumpararea unei asigurari de locuinte decat sa iti reconstruiesti casa de la zero”, a afirmat Anca BABANEATA, CEO, GOTHAER Asigurari – Reasigurari.

In scopul cresterii gradului de constientizare al romanilor cu privire la necesitatea protectiei locuintei printr-o asigurare, APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, alaturi de industria asigurarilor din Romania, a demarat proiectul Octombrie – “Luna Asigurarilor de Locuinte”, in cadrul caruia se desfasoara Campania Nationala “TOTUL PENTRU CASA MEA!”.

“Consideram ca fiecare actiune derulata in acest sens aduce beneficii atat asiguratorilor care astfel pot explica si mai usor produsele pe care le ofera, precum si asiguratilor care inteleg cat de mult ii pot ajuta aceste tipuri de asigurari. Suntem incantati sa ne alaturam, in calitate de Partener, celei mai ample campanii de comunicare in domeniul asigurarilor de locuinte “TOTUL PENTRU CASA MEA!” si sa sustinem initiativa de comunicare la nivel national pe care o desfasoara APPA impreuna cu partenerii sai”, a declarat Anca BABANEATA.

Astfel, GOTHAER Asigurari Reasigurari sprijina Campania Nationala “TOTUL PENTRU CASA MEA!”, alaturi de alti actori din piata: ASIROM VIG, GROUPAMA Asigurari, UNIQA Asigurari, DESTINE Broker, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, OMNIASIG VIG, CARPATICA Asig, GENERALI Romania, CREDIT EUROPE Asigurari, GARANTA, OTTO Broker si PIRAEUS Insurance Broker.

Tot in cadrul demersului Octombrie – “Luna Asigurarilor de Locuinte” se desfasoara, pe 15 octombrie, ICAR – Forumul International al Riscurilor Catastrofale, ajuns la cea de-a zecea editie. In cadrul evenimentului vor participa reprezentanti ai ministerelor si ai autoritatii de supraveghere, ai asociatiilor profesionale, ai Prefecturilor si Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta din tara se vor alatura profesionistilor din companiile de asigurare si brokeraj. GOTHAER Asigurari – Reasigurari sprijina Forumul in calitate de Partener Principal.

Leave a Reply