AON desemneaza GENERALI Romania – cel mai flexibil asigurator

AON desemneaza GENERALI Romania – cel mai flexibil asigurator
iu, cu atat mai mult cu cat este rezultatul unor survey-uri facute de AON, dupa criterii care urmaresc viteza de reactie, implicarea in proiecte speciale, serviciile after-sale (care implica si partea de daune) si deschiderea fata de crearea de produse tailor-made din partea asiguratorilor”, a afirmat Adrian MARIN, CEO-ul GENERALI Romania.

“Asadar, in acceptiunea AON, flexibilitatea nu inseamna comisioane mari si preturi mici din partea companiei de asigurari, ci este definita prin “creativitate si deschidere pentru solutii personalizate furnizate de GENERALI pentru clientii brokerului, in decursul ultimelor 12 luni”. Am obtinut acest premiu pentru ca, intr-adevar, raspundem cu promptitudine si profesionalism, cream produse tailor-made pentru clientii brokerilor care, in general, au nevoie de asigurari speciale pentru riscuri speciale”, a adaugat liderul GENERALI Romania.

“Pentru noi, pe langa profesionalismul, etica si securitatea financiara pe care un asigurator serios trebuie sa le aiba subintelese, flexibilitatea este cea mai importanta. Doar in acest fel ne putem exercita creativitatea in a reinventa solutii optime pentru clientii nostri. Aceasta este esenta valorii pe care dorim sa o adauge serviciile oferite clientilor, care sunt totodata si cei ai partenerilor nostri asiguratori”, a subliniat Valentin TUCA, Director General, AON Romania, in motivatia acordarii acestei distinctii.

Le multumim inca o data partenerilor nostri pentru aceasta apreciere si ii asiguram ca vom mentine si in viitor acelasi profesionalism in relatia cu ei.

La receptie au fost prezenti invitati de marca, reprezentanti de varf ai Autoritatii de Supraveghere Financiara si ai top management-ului companiilor de asigurari.

Leave a Reply