Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

AppStore Romania: Teama de cutremur a batut popularul joc Angry Birds

AppStore Romania: Teama de cutremur a batut popularul joc Angry Birds
plicatia “Alerta Cutremur Vrancea” a devenit ieri lider al vanzarilor pe clasamentul realizat dupa numarul de descarcari din toate categoriile de aplicatii.

Potrivit dezvoltatorului, aplicatia este realizata impreuna cu specialistii Institutului Roman de Seismologie Aplicata si notifica utilizatorii de apropierea iminenta a undei soc a unui cutremur de peste 4,8 grade pe scara Richter. Cu toate ca din comentariile unora dintre utilizatori intelegem ca aplicatia nu a functionat in timpul seismului de duminica dimineata, cel putin in unele cazuri, acest lucru nu i-a oprit pe romani sa plateasca un abonament de aproape 10 EUR/luna pentru a-si achizitiona aplicatia.

Pana la publicarea acestei stiri, APP & GO MOBILE S.R.L., dezvoltatorul aplicatiei, nu a raspuns solicitarii Media XPRIMM de a detalia modul de functionare al alertelor in timpul evenimentului de duminica dimineata. Cu toate acestea, cele mai recente trei comentarii din AppStore sunt negative la adresa functionarii aplicatiei, un utilizator explicand experienta avuta duminica:

“Astazi 06.10.2013 la 04.37 a fost cutremur de 5,5 alarma a sunat cu 1 minut intarziere, nu cu 30 de secunde inainte!!! M-a trezit unda seismica, nicidecum alarma. Pentru asta platim?!?

“Este doar o amagire, am platit 5 luni abonament, am facut update, asteptand sa primesc o avertizare si cand a fost cutremur de 4,5 n-am primit nimic. L-am descoperit singur in ziua urmatoare, in lista cutremurelor recente.”

Foto: AppStore

Leave a Reply