Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Artur GHERMAN, CNPF: “Bancassurance-ul va contribui cu succes la dezvoltarea pietei de asigurari”

Artur GHERMAN, CNPF: “Bancassurance-ul va contribui cu succes la dezvoltarea pietei de asigurari”
egal care sa creeze conditiile necesare dezvoltarii. Ne regasim intr-o perioda de reforme care are ca scop dezvoltarea pietei la standarde internationale. Bancassurance, in Republica Moldova, este la o faza mai mult decat incipienta, dar care va aduce beneficii atat asiguratorilor, bancilor cat si consumatorului final”, a declarat Artur GHERMAN, Presedinte, Comisia Nationala a Pietei Financiare – CNPF, in deschiderea evenimentului.

“Din acest parteneriat – banca-asigurator, prioritatea CNPF a fost, este, si va fi consumatorul. Imi exprim inca o data convingerea ca din parteneriatul dintre cele doua entitati vor avea de castigat, in primul rand, cetatenii. Luand in considerare o serie de provocari, este foarte important sa invatam cum sa evaluam necesitatile si asteptarile clientilor. Sunt convins ca bancassurance-ul va contribui cu succes la dezvoltarea pietei de asigurari”, a adaugat Artur GHERMAN.

Recentele modificari legislative din Moldova care vizeaza sectorul bancar si de asigurari au creat premisele dezvoltarii efective a parteneriatului intre jucatorii din aceste domenii. Astfel, atat institutiile bancare, cat si societatile de asigurare pot identifica in bancassurance o nisa profitabila si atractiva, care poate fi oferita complementar alaturi de serviciile furnizate in prezent.

Leave a Reply