Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

ASF cauta evaluator de personal si servicii de comunicare

ASF cauta evaluator de personal si servicii de comunicare
ghere anterioare, respectiv CSA, CNVM si CSSPP, si vizeaza angajarea unui consultant in domeniul evaluarii de personal si analizei organizationale. Valoarea maximala a contractului de consultanta este estimata la 540.000 de lei. Astfel, vor fi evaluate de catre un consultant independent peste 200 de persoane cu functie de conducere din cadrul ASF.

La data de 31 august 2013, ASF avea 597 de angajati (in scadere cu 30 de persoane fata de luna iulie a.c.). “Cifra reflecta fluxuri in dublu sens, intrucat, pe langa disponibilizari, anumite recrutari au fost generate de infiintarea unor servicii obligatorii pentru toate institutiile cu mai mult de 500 de angajati (Serviciul de sanatate si securitate a muncii, Serviciul de protectie a informatiilor clasificate), dar si o Directie de supraveghere integrata si o Directie de analiza, studii si publicatii”, explica ASF intr-un comunicat.

Compania desemnata castigatoare in cazul primei licitatii, in termen de doua luni de la evaluare va elabora un plan de actiune pentru eficientizarea ASF in vederea optimizarii procesului bugetar. Procesul poate conduce la confirmarea sau disponiblizarea unei parti din personalul evaluat.

Cea de-a doua licitatie are scopul de a identifica si implementa modalitatile optime de comunicare catre public intr-o maniera eficienta din punct de vedere al costului si al calitatii. Castigatorul acestei licitatii va oferi servicii de purtator de cuvant, de coordonare a implementarii strategiei de comunicare externa a autoritatii contractante si servicii de gestionare a relatiilor cu mass-media in situatii de criza. Potrivit fisei de date publicata in sistemul SEAP, care reprezinta cerinta minima de selectie, experienta necesara este de pana la 3 ani. Valoarea maximala a contractului este estimata la 296.600 de lei/an, pentru o durata de 3 ani. In momentul comasarii CNVM, CSA si CSSPP, personalul rezultat din cadrul departamentelor de comunicare ale celor trei entitati insuma 23 de persoane.

Leave a Reply