Prima pagina

Incheie asigurare RCA in doar 2 minute! Livrarea se face prin curier, gratuit in orice localitate din Romania in maxim 24 ore sau in 3 ore in Timisoara! Reduceri speciale atat pentru reinnoirea politei pe site, cat si pentru pensionari, bugetari, familii cu copii sau persoane cu handicap.

Comparati si cumparati rapid si simplu cel mai ieftin rca online

V-a expirat cumva polita de asigurare si cautati o polita pentru RCA ieftin? Suneti in locul potrivit!

Suntem gata sa va facem o propunere de incheiere a unei asigurari RCA ieftine pentru automobilul sau automobilele dumneavoastra ori ale companiei dumneavoastra. Pentru inceput puteti gasi foarte usor pe site-ul nostru ghidul gratuit RCA pe care l-am conceput special in sprijinul dumneavoastra si care poate fi descarcat foarte usor spre a fi consultat in liniste acasa sau la birou. Veti afla de pe site-ul nostru cele mai bune informatii despre cum sa comandati online o asigurare RCA ieftina.

De asemenea pe site-ul nostru puteti compara si comanda una sau mai multe polite rca, 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana. Nu mai trebuie sa pierdeti timpul pe la ghisee sau la broker, comandati online rapid si ieftin.

Sfaturile specialistilor nostri va pot scuti atat de timpul pierdut in cautarea asigurarii RCA dar va pot aduce prin informatii pertinente si adaptate solicitarilor dumneavoastra si economii substantiale in aceasta perioada de recesiune economica si cresteri spectaculoase de preturi.
Informatii si sfaturi despre asigurarea rca

Site-ul nostru va ofera si informatii legate de modul in care se intocmeste dosarul in cazul aparitiei daunelor sau alte informatii legate de bonitatea companiei si promptitudinea serviciilor acordate in cazul unor evenimente nedorite.

In continuare va oferim pe scurt cateva considerente ale asigurarii RCA. Aceasta este un instrument financiar, de protectie pentru partea considerata nevinovata in situatia producerii un unui accident rutier. Legislatia romana prevede obligativitatea incheierii unei polite de asigurare RCA pentru toate autovehiculele inmatriculate in Romania, atat pentru cele detinute de o persoana fizica cat si de o persoana juridica. Totusi, conform ultimelor studii se pare ca un procent de aproximativ 20% din vehiculele inmatriculate in Romania nu detin o astfel de asigurare.

Tocmai pentru a veni si in sprijinul celor care nu au incheiat sau reinoit inca polita obligatorie, venim cu ofertele noastre de RCA la cele mai ieftine preturi. Pe langa faptul ca asigurarea RCA este obligatorie, si implicit trebuie comandata de orice conducator auto, cei care opteaza sa circule fara ea, risca enorm de mult in cazul unui eveniment rutier, in care fie ca sunt vinovati sau nu, trebuie sa prezintele datele asigurarii.

Orice polita Rca include si Cartea Verde, asigurarea ce acopera daunele posibile in cazul in care parasiti Romania pentru vacante sau calatorii de afaceri.

Speram ca v-am convins sa ne consultati ofertele noastre pentru polite RCA ieftin si pentru orice intrebari si nelamuriri pe care le aveti consultantii nostri vor fi oricand alaturi de dumneavoastra. Nu ezitati! Contactati-ne azi!