Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Asigurarile de credite continua sa scada. Subscrierile au fost cu 20 mil. EUR mai mici in S1/2013 fata de S1/2008

Asigurarile de credite continua sa scada. Subscrierile au fost cu 20 mil. EUR mai mici in S1/2013 fata de S1/2008
ijlocul acestui an, datele furnizate de companiile de asigurari pentru INSURANCE PROFILE Interactiv (www.insuranceprofile.ro ) indica, in dreptul acestei clase (B XIV din cadrul asigurarilor generale), un volum total de subscrieri de circa 8,1 mil. EUR (0,8% din totalul pietei de asigurare), fata de 29,2 (2,5% din total) – in iunie 2008.

Practic, odata cu inceputul crizei financiare si, implicit, a cresterii pericolului de neplata, riscul acoperit de aceste polite a devenit din ce in ce mai “neasigurabil”. Prin urmare, asigurarile de credite au devenit, alaturi de cele auto, una dintre cele mai neprofitabile linii de business pentru companiile de asigurari. In ceea ce priveste valoarea daunelor platite de asiguratori, aceasta a depasit in ultimii ani in mod constant valoarea primelor brute subscrise.

Mai mult decat atat, una cate una, companiile de asigurare care comercializau aceste tipuri de asigurare au fost tot mai putine, de la 16 in 2008, la nici 10 in 2013. Totodata, concurenta intre asiguratori s-a diminuat si ea, la finalul lunii iunie a.c. primele doua companii active pe acest segment detinand circa 93% din piata.

Rezultatele complete ale pietei de asigurari sunt disponibile pe www.insuranceprofile.ro , la sectiunea INSURANCE PROFILE INTERACTIV – aplicatia care permite crearea de rapoarte personalizate ce contin rezultatele financiare ale companiilor de asigurari si brokeraj in asigurari din Romania (n. red. doar cele care au furnizat date), structurate si ierarhizate pe clase de asigurare aferente fiecarui trimestru incepand cu anul 2008 pana in prezent.

Leave a Reply