Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Asigurarile de sanatate au crescut cu 9% la jumatatea anului. Care sunt companiile lider pe acest segment?

Asigurarile de sanatate au crescut cu 9% la jumatatea anului. Care sunt companiile lider pe acest segment?
lul pietei de asigurari. In acelasi timp, daunele platite de companii au totalizat 2,4 mil. EUR, in crestere in valoare absoluta cu circa jumatate de milion de EUR.

Topul companiilor de asigurare pe acest segment de piata (care cuprinde atat companiile de asigurare autorizate sa desfasoare activitate pe clasa B2 din cadrul asigurarilor de viata, cat si pe clasa II – asigurari generale), este format din ASTRA Asigurari, SIGNAL IDUNA Asigurari de Viata si BCR Asigurari de Viata VIG. Cele trei companii au generat circa doua treimi din totalul pietei de profil. Top 5 este completat de ALLIANZ-TIRIAC si AXA Life Insurance, gradul de concentrare al primelor cinci clasate majorandu-se de la 76% in S1 2012 la 90% in iunie 2013.

Totodata, EUREKO Asigurari – una dintre cele mai mari companii de asigurari pe acest segment de piata in anii trecuti, a realizat in prima jumatate a anului un volum total de subscrieri de circa 11,9 mil. lei, dintre care 0,6 mil. lei – asigurari de sanatate, arata datele publicate pe site-ul UNSAR. La sfarsitul lunii ianuarie 2013, ACHMEA, actionarul EUREKO Romania si AEGON au semnat un acord de transfer al portofoliilor de asigurari de viata si pensii din Romania.

Puteti citi statisticile complete ale pietei de asigurare accesand InsuranceProfile Interactiv (www.insuranceprofile.ro ). Aplicatia permite crearea de rapoarte personalizate care contin rezultatele financiare ale companiilor de asigurari si brokeraj in asigurari din Romania (n. red.: doar cele care au furnizat date), structurate trimestrial si ierarhizate pe clase de asigurare incepand din 2008 si pana in prezent.

Leave a Reply