ASIROM lanseaza “Cutia cu Asigurari”, mizand pe cresterea prezentei online

ASIROM lanseaza “Cutia cu Asigurari”, mizand pe cresterea prezentei online
a noastra in aceasta campanie a fost din nou indrazneata, intrucat vrem sa devenim inovativi si sa ne marcam prezenta in mediul online si nu numai, ramanand asiguratorul traditional al romanilor”, a declarat Mariana DIACONESCU, Presedinte, ASIROM VIG.

“Cutia cu Asigurari ASIROM’ sustine oamenii in dezvoltarea unor planuri oricat de indraznete, prin preturi atractive la o serie larga de asigurari, pastrand serviciile de foarte buna calitate. Fie ca vorbim de casa, de masina sau de propria viata, cu totii avem puterea de a ne lupta cu neprevazutul, asigurarea fiind atuul nostru”, a adaugat Mariana DIACONESCU.

“Cutia cu Asigurari ASIROM” a fost dezvoltata cu precadere online, pe site-ul www.maibineda.ro si pe pagina de Facebook ASIROM .

Tot in cadrul acestei campanii, potentialii clienti care completeaza formularul de pe www.maibineda.ro intra in tragerea la sorti pentru castigarea unei tablete. La finalul campaniei, clientii care si-au facut minim doua asigurari din “Cutia cu Asigurari” pot castiga un telefon inteligent.

Leave a Reply