Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

ASITO KAPITAL a incheiat primul trimestru cu afaceri de peste 5 mil. lei si profit de 265 mii lei

ASITO KAPITAL a incheiat primul trimestru cu afaceri de peste 5 mil. lei si profit de 265 mii lei
ompanie trimestrialului INSURANCE Profile. Totodata, valoarea daunelor platite de asigurator s-a cifrat la 1,53 mil. lei, in vreme ce ponderea primelor cedate in reasigurare in totalul subscrierilor a fost de peste 68%.

Potrivit informatiilor furnizate de societate, la finalul lunii martie a.c., capitalul social al ASITO KAPITAL a fost de 9,71 mil. lei, in vreme ce rezultatul financiar brut a totalizat 265 mii lei.

Portofoliul de prime brute subscrise a fost format in proportie de 60% din asigurari de incendiu si calamitati naturale, 18% – raspundere civila generala, 10% – accidente si boala, 9% – CASCO, respectiv 3% – asigurari de mijloace de transport navale.

In perioada analizata, ASITO KAPITAL a emis 371 polite de asigurare, dintre care, cele mai multe aferente claselor de asigurare B III – Asigurari de mijloace de transport terestru, altele decat cele feroviare (CASCO) in numar de 180, respectiv B VIII – Asigurari de incendiu si calamitati naturale – 103 polite.

Compania, care aniverseaza luna aceasta 15 ani de activitate, a fost infiintata in iulie 1998 sub umbrela LUKOIL, beneficiind de know-how-ul fostului actionar majoritar, compania britanica NORCROSS Insurance Company – specializata in asigurarea riscurilor din domeniul industrial. Incepand cu 10 octombrie 2011, actionarul majoritar al ASITO KAPITAL este MOLDASIG (99,932%) – consemnandu-se prima investitie a unui asigurator moldovean pe piata asigurarilor din Romania.

Leave a Reply