Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

ASTRA participa la asigurarea flotei aeriene Germania FLUGGESELLSCHAFT

ASTRA participa la asigurarea flotei aeriene Germania FLUGGESELLSCHAFT
nave AIRBUS A319), valoarea totala a acesteia fiind de 700 mil. USD. Fondata in 1979, Germania FLUGGESELLSCHAFT are sediul in Berlin. Compania opereaza curse regulate si de tip charter in peste 30 de destinatii internationale, transportand anual peste 2,5 milioane de pasageri.

ASTRA Asigurari administreaza majoritatea contractelor din domeniul aviatiei nationale, inclusiv pe cel al TAROM. In ultimii ani, asiguratorul a platit doua dintre cele mai mari daune de pe piata de asigurari aviatice din Romania, rezultate din doua incidente petrecute pe Aeroportul “Henri COANDA” Otopeni in decembrie 2007 (10 mil. USD pentru o aeronava apartinand TAROM, cea mai mare dauna platita vreodata in Romania), respectiv aprilie 2008 (4,2 mil. USD pentru o aeronava apartinand ROMAVIA).

Conform rezultatelor publicate de Revista de Specialitate INSURANCE Profile, in 2012 ASTRA a fost liderul pietei de asigurari, cu prime brute subscrise in valoare de 254,27 mil. EUR si o cota de piata de 13,41%. Compania a platit in total daune in valoare de 136,17 mil. EUR.

Leave a Reply