Audi la Worthersee Tour 2013

In cadrul intalnirii, ce va avea loc intre 8 si 11 mai in localitatea Reifnitz (Kärnten), marca premium va dezvalui Audi TT ultra quattro concept, un model ce imbina greutatea minima cu sportivitate maxima.
ge, anul trecut, cursa celor 24 de ore de la Le Mans, va participa la actiunea de pe malul lacului.

In fiecare an, la inceputul lunii mai, Worthersee este locul potrivit pentru fiecare vehicul si pasionat Audi. In 2013, marca va prezenta un model special: Audi TT ultra quattro concept. Vehiculul combina greutatea totala de 1.111 kilograme cu un motor 2.0 TFSI, ai carui 228 kW (310 CP) si 400 Nm propulseaza coupé-ul fara a depune vreun efort. Din repaus, modelul TT ultra quattro concept este catapultat la 100 km/h in doar 4.2 secunde. Raportul sau putere-greutate de 3.6 kg/CP este comparabil cu cel al vehiculelor de curse. Totodata, modelul merita studiat in detaliu, deoarece acest concept aduce un omagiu constructiei usoare.

Audi a adoptat un mix inteligent de materiale, conform devizei: cantitatea potrivita de material in locul potrivit. Audi TT ultra quattro concept utilizeaza polimer ranforsat cu fibra de carbon (CFRP) in partea din spate, in tunelul central, in stalpii B si in plafon. Componente din magneziu, prezente in podea si la ranforsarea diverselor elemente, reduc suplimentar greutatea.

Combinatia de lejeritate cu sportivitate se reflecta si in aspect. In comparatie cu modelul de serie, proiectantii Audi au dus contururile modelului la un alt nivel. Cu ajutorul eleroanelor mari, modelul TT ultra quattro concept isi afiseaza cu mandrie genele sale, provenite din motorsport.

Acest concept este vopsit in culoarea exterioara speciala alb crystal. CFRP-ul utilizat la exterior aduce accente deosebite la nivelul capotei, al plafonului, al partilor laterale si al hayonului. Acelasi material este folosit si la ornamentele pragurilor interioare, consolei centrale si a cadrului ce inlocuieste bancheta spate.

Standul Audi la Worthersee

Recunoscuta pentru performantele inalte, succes si constructie usoara, marca Audi prezinta la Worthersee conceptul TT ultra quattro concept, cat si patru vehicule de curse si opt modele de serie. Pintre acestea se remarca noul RS 6 Avant, RS 7 Sportback, RS 5 Cabriolet, Audi S3, primul model RS al familiei Q – RS Q3 si varful familiei R8 – modelul R8 V10 plus.

Noi accesorii pentru Audi A1

Oaspetii vor putea vedea un Audi A1, dotat cu un nou competition kit, chiar la intrarea in “Home of quattro”. Inca de la lansarea modelului A1, Audi Genuine Accessories ofera noi pachete de personalizare de doua ori pe an. Competition kit R18 se bazeaza pe Audi R18 e-tron quattro si a fost reinterpretat pentru Audi A1, desprinzandu-se astfel competition kit R18 gri si R18 rosu.

Leave a Reply