Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Austriecii aduc 31 mil. EUR la capitalul OMNIASIG VIG

Austriecii aduc 31 mil. EUR la capitalul OMNIASIG VIG

VIENNA Insurance Group a adus 136,3 mil. lei (31 mil. EUR) la capitalul social al OMNIASIG VIG, potrivit Mediafax, capitalizarea companiei urcand astfel la 386,5 mil. lei, desi decizia luata in cadrul Adunarii Generale Extraordinare din 20 noiembrie 2012 se referea la o infuzie de capital in valoare de 138 mil. lei.

Realizata prin aport in numerar al actionarilor, infuzia de capital s-a efectuat prin emiterea de actiuni nominative si dematerializate noi, cu o valoare nominala de 3,5 lei/titlu. Acestea au fost oferite spre subscriere in cadrul exercitarii dreptului de preferinta actionarilor existenti ai companiei, proportional cu detinerea acestora la data de referinta 19 noiembrie 2012.

OMNIASIG VIG, compania rezultata in urma fuziunii dintre BCR Asigurari si vechiul OMNIASIG, detinuta in proportie de peste 99% de grupul austriac VIENNA Insurance, a devenit, dupa fuziune, noul lider al pietei asigurarilor, atat la jumatatea anului 2012, cat si la finele primelor trei trimestre.

Totusi, la finalul anului 2012, ASTRA Asigurari a revenit pe prima pozitie a ierarhiei alcatuite dupa criteriul subscrierilor, devansand cu doar 81 mil. lei OMNIASIG VIG, care a avut afaceri de 1 mld. lei (230,6 mil. EUR), cu 19% mai mici, in moneda europeana, fata de subscrierile cumulate ale companiilor BCR Asigurari si OMNIASIG din 2011.

Leave a Reply