AXA incearca revigorarea segmentului de sanatate cu un nou produs

AXA incearca revigorarea segmentului de sanatate cu un nou produs
ce reprezinta circa 17% din afacerile companiei. AXA detine putin peste 6% din piata asigurarilor de sanatate, un domeniu care, in prima jumatate din 2013 a ajuns la un total al subscrierilor de 10 mil. EUR. In perioada mentionata, piata asigurarilor de sanatate a crescut cu 9%.

Potrivit comunicatului transmis de companie, asigurarea de sanatate AXA ofera acces la peste 600 de tratamente si servicii medicale si acopera costurile pentru pana la 210 zile de spitalizare pe an sau interventii chirurgicale cauzate de boala sau ca urmare a unui accident, precum si posibilitatea acoperirii tratamentului in cazul diagnosticarii cu una dintre cele 32 de boli grave incluse in oferta.

Asigurarea se poate incheia atat individual, cat si pentru mai multi co-asigurati, iar beneficiarii au posibilitatea de a alege clinica la care se vor spitaliza sau opera – la stat sau la o clinica privata, in tara sau in strainatate, avand siguranta acoperirii totale sau partiale a cheltuielilor necesare. Incheierea politei presupune costuri de la 1.200 lei pe an pentru pachetul simplu, sau de la 2.000 lei pe an pentru cel extins, in functie de varsta persoanei asigurate. Asigurarea poate fi personalizata cu ajutorul optiunilor suplimentare, iar suma asigurata poate ajunge si la 100.000 RON, acoperind o varietate mare de riscuri.

Leave a Reply