Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Baden-Baden XPRIMM Reception a pus pietele CEE&CIS sub lumina reflectoarelor reasiguratorilor globali

Baden-Baden XPRIMM Reception a pus pietele CEE&CIS sub lumina reflectoarelor reasiguratorilor globali
e Report – CEE, Russia & CIS, CIS – 1H 2013, precum si noi editii ale INSURANCE Profile, dedicate unor importante piete din regiunea CEE & CIS: Kazakhstan, Macedonia, Serbia si Romania.

BADEN – BADEN XPRIMM Reception, eveniment aflat la a cincea editie in cadrul reuniunii reasiguratorilor si asiguratorilor de la Baden-Baden, este intalnirea dedicata industriei de asigurari din regiunile ECE&CIS. In cadrul evenimentului, reprezentantii celor mai importanti jucatori din aceasta regiune au ocazia de a face schimb de experienta cu profesionisti din intreaga lume. De asemenea, reprezinta prilejul de lansare al celui mai recent XPRIMM Insurance Report – revista de specialitate care realizeaza o sinteza a rezultatelor pentru peste 30 de tari din Europa Centrala si de Est, Rusia si Comunitatea Statelor Independente.

In acest an, BADEN – BADEN XPRIMM Reception a reunit peste 150 de participanti din aproape 30 de tari. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul JLT Re, UNITY Re, CERTASIG si CARPATICA Asig.

Leave a Reply