BCR Asigurari de Viata VIG va purta steagul Romaniei la ceremonia de deschidere a “Million Dollar Round Table Annual Meeting”

BCR Asigurari de Viata VIG va purta steagul Romaniei la ceremonia de deschidere a “Million Dollar Round Table Annual Meeting”
or din domeniul financiar, va avea loc in acest an pe 9 – 12 iunie in SUA, la Philadelphia. La invitatia Presedintelui MDRT, Scott BRENNAN, steagul va fi purtat de Dan IORGA, unul din cei 17 membri ai echipei BCR Asigurari de Viata calificati in acest an sa acceada in MDRT, a anuntat astazi compania.

“In pofida perioadei dificile pe care piata asigurarilor o traverseaza, aceasta recunoastere ne confirma faptul ca facem tot ce este mai bine pentru a dezvolta vanzarile si ca suntem cea mai buna echipa din Romania”, spune Florina VIZINTEANU, Presedinte Directorat, BCR Asigurari de Viata VIG.

“Pentru un consilier de asigurari, accederea in MDRT reprezinta recunoasterea pe plan international a atingerii standardelor de excelenta in vanzarea de asigurari de viata si servicii financiare. Iar pentru compania din care acesta face parte reprezinta confirmarea ca dezvolta cea mai buna echipa de vanzari”, precizeaza reprezentantii BCR Asigurari de Viata VIG.

Astfel, criteriile de selectie a membrilor MDRT sunt riguroase, acestia trebuind sa demonstreze cunostinte profesionale exceptionale, conduita etica si un client service de exceptie.

BCR Asigurari de Viata VIENNA Insurance Group ofera clientilor sai expertiza necesara atingerii obiectivelor de planificarea financiara si protectie beneficiind de un portofoliu complex de produse: produse bancassurance, planuri de economisire si protectie, rente pentru copii, anuitati, programele investitionale, asigurari private de sanatate, programe de asigurari de viata si sanatate pentru grupuri de angajati.

Leave a Reply