Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Bentley pe gheata

Bentley pe gheata

Bentley pe gheata

Bentley on Ice este una din acele manifestări ale producătorilor auto menite să te învețe să ții mașina pe drum. E un fel de program de responsabilitate socială, dacă vreți: odată ce puterile mașinilor pe care le vinzi sar bine de câteva sute de cai putere, e bine să te gândești și la siguranța clienților tăi, fie și doar din motive cinice, de retenție. Până la urmă, interesul tău e să-l ții în viață, să mai vină să mai cumpere mașini și altă dată.

Ce se întâmplă exact la astfel de evenimente? Păi, în principiu, se iau câțiva piloți (Juha Kankunnen, în cazul de față), se face un traseu prin Finlanda sau altă țară binecuvântată de Dumnezeu cu zăpadă aproape eternă și se pleacă la plimbare, în derapaje controlate pe patru roți.

Dincolo de a fi fun, zăpada e cea mai bună suprafață pe care poți învăța comportamentul mașinii: îndeajuns de alunecoasă încât să-ți permită să te joci cu mașina la viteze relativ sigure și îndeajuns de aderentă încât să ai control asupra direcției de deplasare, dacă acționezi comenzile corecte.

Desigur, Bentley nu este singurul care face excursii din astea, pe banii clienților. Ferrari, Porsche, Mercedes, Audi sau BMW sunt și ei acolo cu programe de condus pe zăpadă. Tu trebuie doar să ai câteva mii de euro pregătite, să te decizi cu ce mașini vrei să te distrezi și să contactezi importatorul.