CAMPION Broker are un nou sediu administrativ, la Suceava

CAMPION Broker are un nou sediu administrativ, la Suceava
itati numerosi membri ai administratiilor nationale, ai administratiei centrale si ai fortei de vanzare. Acesta a constat intr-un tur al manastirilor bucovinene.

Deschiderea sediului din Suceava este numai unul dintre momentele importante care au marcat activitatea CAMPION Broker in acest an. In primavara, compania a deschis un sediu si in Capitala, si a cooptat-o in echipa pe Allice DUMITRU in functia de Director Departament Viata, Sanatate si Pensii.

Conform reprezentantilor companiei, principalele obiective pe care le au pentru 2013 vizeaza in primul rand consolidarea si dezvoltarea echipelor de vanzari specializate in asigurari de viata, sanatate si pensii. Acorda o mare atentie dezvoltarii unui sistem de training dedicat tuturor managerilor care isi doresc sa acorde consultanta financiara completa clientilor. Resursele sunt de asemenea canalizate si spre dezvoltarea unor linii aditionale de business (ex: corporate, bank assurance).

Dupa sase ani de activitate in piata romaneasca de asigurari, CAMPION Broker este prezent in peste 90 de orase la nivel national, si are o forta de vanzare care numara aproximativ 5.000 de colaboratori.

Leave a Reply