Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

CAMPION Broker are un nou sediu administrativ, la Suceava

CAMPION Broker are un nou sediu administrativ, la Suceava
itati numerosi membri ai administratiilor nationale, ai administratiei centrale si ai fortei de vanzare. Acesta a constat intr-un tur al manastirilor bucovinene.

Deschiderea sediului din Suceava este numai unul dintre momentele importante care au marcat activitatea CAMPION Broker in acest an. In primavara, compania a deschis un sediu si in Capitala, si a cooptat-o in echipa pe Allice DUMITRU in functia de Director Departament Viata, Sanatate si Pensii.

Conform reprezentantilor companiei, principalele obiective pe care le au pentru 2013 vizeaza in primul rand consolidarea si dezvoltarea echipelor de vanzari specializate in asigurari de viata, sanatate si pensii. Acorda o mare atentie dezvoltarii unui sistem de training dedicat tuturor managerilor care isi doresc sa acorde consultanta financiara completa clientilor. Resursele sunt de asemenea canalizate si spre dezvoltarea unor linii aditionale de business (ex: corporate, bank assurance).

Dupa sase ani de activitate in piata romaneasca de asigurari, CAMPION Broker este prezent in peste 90 de orase la nivel national, si are o forta de vanzare care numara aproximativ 5.000 de colaboratori.

Leave a Reply