Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

CARPATICA Asig este noul partener al Sibiu Open

CARPATICA Asig este noul partener al Sibiu Open
in lume, dintre care si cinci romani. Printre acestia se numara Garcia LOPEZ (locul 74 ATP), Albert RAMOS (76 ATP), ambii vicecampioni de Cupa Davis cu echipa Spaniei, Jan HAJEK, component al echipei de Cupa Davis a Cehiei, Thomas BELLUCI, dar si romanii Adrian UNGUR, campionul en-titre al competitiei de la Sibiu, Victor CRIVOI si Florin MERGEA.

Printre participanti se va afla si italianul Filippo VOLANDRI (91 ATP), unul dintre putinii jucatori din lume care au reusit sa ii invinga de-a lungul carierei pe Rafael NADAL, Roger FEDERER, Novak DJOKOVIC si pe Andy MURRAY.

“CARPATICA Asig este alaturi de sportul romanesc, pe care il sprijina nu doar emotional, ci si material, dorind performanta si incurajand valorile care sustin performanta. Anul acesta am ales sa ne implicam si sa sprijinim activ Sibiu Open, turneu in care am gasit un partener serios si valoros. De aceea, ne dorim sa dezvoltam un parteneriat de traditie, contribuind astfel la promovarea tenisului, in special, si a sportului in general” a declarat Ina CRUDU, Director General al CARPATICA Asig.

De altfel, aceasta nu este primul parteneriat de acest fel derulat de CARPATICA Asig. Compania i-a asigurat impotriva accidentelor pe cei 5.000 de sportivi care activeaza in cadrul Federatiei Romane de Handbal pentru al doilea an la rand.

Leave a Reply