Cat de importanta este prezenta asiguratorilor pe retelele sociale? Romania, in Top 35 state ca numar de utilizatori Facebook

Cat de importanta este prezenta asiguratorilor pe retelele sociale? Romania, in Top 35 state ca numar de utilizatori Facebook
circa 193.000 de noi utilizatori – un trend deci descrescator al persoanelor nou-venite. 22% dintre utilizatorii de Facebook din Romania provin din Bucuresti, urmatorul judet fiind Iasi (4,3%).

Romania are acelasi numar de utilizatori cu Ecuadorul si cu 200.000 mai multi ca Marocul.
Polonia este singurul stat din fostul bloc comunist care are mai multi utilizatori de Facebook decat Romania – 10,8 milioane. Bulgaria are circa 2,1 milioane de utilizatori, Ungaria 4,4 milioane, Ucraina 2,6 milioane si Cehia 4 milioane de useri.

De asemenea, la miljocul anului trecut, in Romania erau 9,6 milioane de utilizatori de Internet, ceea ce reprezinta o penetrare de 50,5%, in conditiile in care, conform ultimului recensamant, populatia tarii era de 19 milioane de cetateni, scrie wall-street.ro, citand datele InternetWorldStats.

Astfel, daca in anii anteriori, retelele sociale nu erau atat de importante pentru asiguratori, in prezent specialistii considera ca social media poate fi folosita pentru a creste afacerile, acestea fiind canale de promovare si distributie cu costuri foarte scazute.

Leave a Reply