Catrinel Menghia, TOPLESS pe plajă alaturi de un Abarth!

Catrinel Menghia, TOPLESS pe plajă alaturi de un Abarth!

Catrinel Menghia face senzatie intr-un nou spot Abarth

Frumoasa româncă Catrinel Menghia i-a lăsat pe toţi cu gura căscată cu ultima ei reclamă la Abarth, în care apare topless, dar şi alături de un “partener periculos”.

De-a lungul vremii cei de la Fiat ne-au demonstrat foarte multe lucruri. Printre acestea se numara si priceperea la realizarea unor reclame mai mult decat interesante.

Doua nume cunoscute care au aparut in spoturile lor publicitare sunt Catrinel Menghia si Jennifer Lopez. Acum un an de zile italienii au lansat spotul publicitar pentru 500 Abarth Seduction in care aparea frumoasa romanca, Catrinel Menghia. Acest lucru s-a intamplat in cadrul Salonului Auto din Los Angeles.

Catrinel Menghia, TOPLESS pe plajă alaturi de un Abarth!

Catrinel Menghia, TOPLESS pe plajă alaturi de un Abarth!

Dupa tot acest timp, cei de la Fiat revin cu o noua reclama in care o putem admira pe frumoasa romanca. Titlul spotului este unul simplu si sugestiv, “Topless”. Desigur, se refera la noul Fiat 500 Abarth dar mai multe nu vrem sa spunem legat de acest subiect. Va trebui sa vedeti si voi materialul video.

Trebuie sa mai mentionem ca reclama anterioara in care a aparut romanca noastra a primit numeroase premii si intelegem de ce. Olivier Francois, Seful Fiat si al Chrysler Group, a declarat: “Este minunat sa vedem ca un spot publicitar pentru care s-a folosit un buget redus a reusit sa capteze privirile tuturor si sa castige atat de multe premii.”

Probabil ca aparitia feminina si-a spus cuvantul. In continuare noi va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.