Cumpara rca ieftin online

Ce este Asigurarea RCA?

Ce este Asigurarea RCA?

Asigurarea RCA se traduce simplu ca Răspundere Civila Auto şi este practic o asigurare care ii acopera pe ceilalti participanti la trafic in cazul in care acestia sunt prejudiciati de un accident produs de tine si astfel iti oferă confort atunci când te afli la volanul maşinii tale.

În cazul în care ai produs un accident în urma căruia au rezultat pierderi materiale sau chiar pierderi de vieţi omeneşti vei fi scutit de plată pentru că asigurarea RCA o va face în locul tău. Pe de alta parte, asigurarea RCA proprie nu îţi repară ţie autovehiculul sub nici o formă.

În cazul în care cineva ti-a accidentat maşina tu o vei putea repara foarte uşor folosind banii primiţi de la asigurarea RCA acelui individ pentru că a fost vina lui, însă respectivul va trebui să scoată din buzunar pentru a-şi acoperi propriile cheltuieli. Asigurare RCA este obligatorie pentru orice şofer care circulă pe străzile din România, iar acest lucru este pe cât se poate de bun. În primul rând dacă cineva te accidentează din cauza neatenţiei nu va trebui să te judeci cu el pentru a-ţi recupera paguba, deoarece compania de asigurări îţi va da banii în cel mai scurt timp.

Niciodată să nu circuli fără asigurarea făcută la maşină şi asta pentru că te poate costa scump. Cu toate că trebuie să ajungi undeva de urgenţă, iar asigurarea RCA ţi-a expirat nu trebuie să te urci la volan. La început poate vei încerca să te autoconvigi, să te gândeşti că vei merge foarte prudent şi atent, dar trebuie să ştii că nimeni nu se urcă în maşină cu gândul de a face accident, prin urmare nu ştii niciodată cum ghinionul îţi poate ieşi în cale şi să te trezeşti cu fel de fel de procese.

In cazul in care un autovehicul este depistat circuland in trafic fara a detine o polita RCA valabila, conducatorul auto va fi sanctionat cu o amenda cuprinsa intre 1000 si 2000 de lei, dar si cu retinerea certificatului de inmatriculare al masinii, precum si a placutelor cu numerele de inmatriculare.

Cumpara asigurare RCA ieftin online acum!