Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Cea mai mare dauna platita de OMNIASIG pe property: 2 mil. EUR

2 mil. EUR este valoarea celei mai mari daune achitate in anul precedent pe segmentul de property de catre OMNIASIG VIG, liderul pietei de asigurari generale din Romania.

Despagubirea a fost achitata ca urmare a prabusirii acoperisului de sticla al unor sere agricole sub greutatea stratului de zapada. Aceasta este una dintre cele mai mari daune achitate pe piata locala, in anul precedent, pe acest segment.

“Asiguratul a primit asistenta din partea specialistilor nostri pe tot parcursul instrumentarii dosarului, fiind efectuate si doua plati cu titlu de avans inainte de achitarea finala”, a declarat Mihai TECAU, Presedinte Directorat OMNIASIG.

Asiguratorul a platit in anul precedent o dauna semnificativa si pe partea de asigurari de locuinte, aceasta ridicandu-se la 70 mii EUR, pentru o cladire afectata de un incendiu.

La fel ca si in cazul altor asiguratori din piata, numarul dosarelor de dauna pe segmentul de property este in crestere si la OMNIASIG VIG, astfel ca, “in perioada ianuarie – septembrie 2012, se observa o crestere cu 50% a numarului de dosare avizate, fata de aceeasi perioada a anului 2011”.

De asemenea, cele mai frecvente excluderi ale politelor property sesizate de specialistii OMNIASIG VIG au fost infiltratiile aparute in urma fenomenelor meteorologice, cum ar fi precipitatii abundente/ninsori produse in anul 2011/ 2012.

Compania a subscris in primele noua luni din anul precedent prime brute in valoare de 166,2 mil. lei pe segmentul de property, in timp ce daunele s-au ridicat la 44,6 mil. lei, in crestere cu circa 22% fata de 3T/2011.

Leave a Reply