Cele mai importante rezultate din 2012, premiate in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor

Cele mai importante rezultate din 2012, premiate in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor
editie, a devenit o traditie a pietei asigurarilor din Romania, celebrand performanta in acest domeniu prin acordarea mai multor categorii de premii.

Astfel, distinctiile vor fi acordate pentru rezultate deosebite in cariera, inregistrate atat de tineri profesionisti de succes, cat si de lideri, pentru cele mai bune produse de asigurare lansate anul trecut pe segmentele life si non-life si pentru cele mai performante companii, atat de asigurare cat si de brokeraj.

In cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor vor fi decernate Premiile Judetene, urmate de cele Regionale si Nationale.

De asemenea, cele mai importante realizari din domeniul pensiilor private vor fi rasplatite in cadrul Galei Premiilor Pietei Pensiilor Private.

Ceremonia va reuni lideri si specialisti ai companiilor de asigurari, ai intermediarilor din piata de profil si ai companiilor partenere ale acestora.

Editia din 2013 a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor beneficiaza de sustinerea AUDATEX in calitate de Partener Strategic si a companiilor EUROTAXGLASS’s, AVUS, CUSTOMSOFT si ACADEMICA, in calitate de Parteneri Principali, evenimentul desfasurandu-se cu sprijinul MARSAY, 360Revolution si COFFEE Break.

Mai multe detalii sunt disponibile aici !

Leave a Reply