Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Chevrolet Captiva facelift debutează la Geneva

Marca Chevrolet are peste 75 de ani de experienţă în proiectarea autovehiculelor sport-utilitare.

Cumpara RCA ieftin Chevrolet online!

Chevrolet Captiva facelift aduce modificări ale părţilor din spate şi din faţă, inclusiv lămpi spate noi cu LED-uri, ţevi de eşapament unghiulare cromate şi o bară de protecţie restilizată.

Bara de protecţie faţă este acum mai joasă, incluzând o grilă nouă, tip plasă metalică, precum şi proiectoare de ceaţă restilizate. Noile jante din aliaj de 18 inch conferă un aspect impunător modelului Captiva.

Echipările superioare ale modelului Captiva vor oferi funcţia de pornire şi acces fără cheie. La interior, autovehiculul va dispune de tapiţerie pentru scaune din materiale textile noi (specificaţii pentru versiunile de echipare superioare: scaune din piele) şi ornamente restilizate pe panoul de instrumente. Sistemul de climatizare cu două zone, pachetul de iluminare ambientală şi scaunele spate încălzite asigură un confort sporit pentru anumite versiuni de echipare.

Cu o capacitate maximă de şapte locuri şi funcţii de confort suplimentare, autovehiculul Captiva restilizat este un SUV tipic, dedicat familiilor. Chevrolet va lansa modelul Trax în a doua parte a anului. Micul SUV va fi disponibil cu tracţiune pe puntea faţă şi tracţiune integrală.

Chevrolet Captiva şi Trax sunt două SUV-uri foarte diferite destinate pieţei europene, ambele având designul Chevrolet legendar,” a declarat Susan Docherty, Preşedinte şi Director General Chevrolet şi Cadillac Europe. „Modelul Trax îmbină agilitatea unui autovehicul de mici dimensiuni cu versatilitatea unui SUV, ceea ce îl face perfect pentru exploratorul urban contemporan. Modelul Captiva, mai puternic şi de dimensiuni mai mari, are un aspect mai exclusivist. Captiva reprezintă partenerul ideal al persoanelor aventuriere, oferind în acelaşi timp mai mult spaţiu, performanţe mai ridicate şi un confort sporit,” a adăugat Docherty.

În România, SUV-ul de mici dimensiuni, Trax, va ajunge în showroom-uri în a doua parte a anului

Modelul Trax va fi disponibil în showroom-urile din România în a doua parte a acestui an. Noul SUV de mici dimensiuni de la Chevrolet are un stil inspirat şi atletic, trei motoare cu consum redus de carburant şi o manevrabilitate dinamică şi promptă. Gama de motoare va include o unitate supraalimentată pe benzină de 1,4 l, cu o putere de 140 cp (103 kW), un motor pe benzină de 1,6 l, precum şi un motor diesel de 1,7 l ce dezvoltă o putere de 130 cp (96 kW). Tehnologia Start/Stop este disponibilă standard pentru toate versiunile echipate cu transmisie manuală. Modelul Trax este disponibil cu tracţiune pe puntea faţă şi cu tracţiune integrală.

Variantele superioare de echipare vor include în dotarea standard tehnologia Chevrolet MyLink, un sistem ce afişează conţinutul smartphone-urilor compatibile pe ecranul color tactil de şapte inch, de înaltă rezoluţie. De asemenea, cu ajutorul tehnologiei Chevrolet MyLink, utilizatorii vor putea utiliza pentru navigaţie aplicaţia pentru smartphone BringGo şi accesa radioul online prin intermediul aplicaţiei TuneIn.

Utilizatorii MyLink care deţin un iPhone* compatibil (începând cu versiunea 4S) cu iOS6 vor putea folosi sistemul de asistenţă Siri pentru a efectua mai multe comenzi în timp ce conduc în siguranţă, având privirea la drum şi mâinile pe volan.

Cumpara RCA ieftin Chevrolet online!

Leave a Reply