Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Chevrolet ofera aplicatia Siri Eyes Free Integration

Începând cu luna martie a acestui an, la bordul autovehiculelor Chevrolet Aveo şi Cruze echipate cu sistemul Chevrolet MyLink va fi disponibil şi Siri

Modelul Trax, noul SUV de dimensiuni reduse care va fi lansat pe piaţa din România în această toamnă, va fi disponibil, de asemenea, cu radioul MyLink şi Siri.

“Suntem încântaţi de faptul că Chevrolet va fi printre primele mărci de autovehicule din Europa care oferă aplicaţia Siri Eyes Free integration”, a declarat Susan Docherty, preşedinte şi director general al Chevrolet şi Cadillac Europe. “Conectivitatea sigură, accesibilă, fiabilă și portabilă constituie o prioritate pentru clienții noștri, iar Siri completează capacitățile deja existente ale MyLink de a oferi o experiență de conducere incredibilă.”

Prin tehnologia Chevrolet MyLink disponibilă la bordul autovehiculului, clienţii care deţin un iPhone* compatibil, ce rulează iOS 6 pot transmite o serie de sarcini aplicaţiei Siri, fără a-şi lua mâinile de pe volan, timp în care ei se concentrează asupra drumului.

Pentru a reduce și mai mult posibilitatea distragerii atenției, Siri aduce funcția hands-free la un alt nivel cu ajutorul modului de funcționare Eyes Free, ce permite utilizatorilor să interacționeze cu iPhone-ul lor doar prin intermediul vocii, prevenind în același timp aprinderea ecranului dispozitivului.

Posesorii își conectează pur și simplu iPhone-ul la radioul MyLink prin Bluetooh, îl cuplează cu sistemul și folosesc butonul de activare a vocii de pe volan pentru a începe și încheia sesiunile cu Siri în modul de funcționare Eyes Free.

În cadrul autovehiculelor Aveo şi Cruze echipate cu tehnologia MyLink, posesorii pot utiliza Siri în modul de funcţionare Eyes Free pentru a:

efectua apeluri în modul hands-free, prin activare vocală, către contactele memorate în iPhone
asculta piese din biblioteca iTunes și chiar schimba automat sursele de muzică de la radio AM/FM la modul iPod
asculta, compune și trimite un iMessage sau un sms către un număr de telefon sau un contact salvat
accesa calendarul și adăuga întâlniri
reduce și mai mult posibilitatea distragerii atenției prevenind aprinderea ecranului Iphone-ului, chiar și atunci când Siri răspunde unor întrebări simple cum ar fi rezultatele meciurilor sau zilele sărbătorilor naționale

Posesorii actuali de autovehicule Aveo sau Cruze echipate cu un radio Chevrolet MyLink pot opta în următoarele luni pentru actualizarea sistemelor, astfel încât să poată integra funcţia Siri.

* Aplicaţia Siri este disponibilă în versiunea Beta numai pentru iPhone 4S, iPhone 5, iPad (generaţia a treia şi a patra), iPad mini şi iPod touch (generaţia a cincea), necesitând acces la Internet. Este posibil ca Siri să nu fie disponibilă în toate limbile şi în toate zonele, iar caracteristicile aplicaţiei pot varia în funcţie de zonă. Se pot percepe taxe pentru transmiterea de date prin intermediul telefonului mobil.

Leave a Reply