Cine suntem?

De 7 ani alaturi de tine! SAFETY Broker.

Cine suntem?

Am intrat in domeniul asigurarilor de mai bine de 7 ani, comparam tarifele RCA si sa aratam unde se gaseste cel mai ieftin RCA din tara. Am trecut, treptat, de la cateva asigurari RCA facute intr-o mica agentie la mii de asigurari RCA realizate lunar, de la o echipa de citiva oameni la o echipa numeroasa, care se afla in crestere, si care lucreaza pentru tine.

Intelegem nevoile clientilor, si o cautam sa le oferim produsele si serviciile de cea mai buna calitate la cele mai rezonabile preturi posibile.

SAFETY Broker a pornit la drum in urma cu 7 ani, oferind servicii complete de asigurare. Acum, dupa acesti 7 ani, putem spune cu mandrie ca oferim servicii personalizate pentru toate tipurile de asigurari. Si, nu in ultimul rand, suntem singura companie de brokeraj cu capital 100% romanesc situata in Top 5 al brokerilor de asigurare! Acum, dupa 7 ani, ne-am dezvoltat reteaua in toata tara, in baza unui concept unic de franciza de retail; ne desfasuram activitatea la nivel national, in Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Brasov, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj-Napoca, Constanta, Covasna, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Timis, Tulcea si Valcea. Si nu ne oprim aici!

In tot acesti 7 ani am oferit servicii de consultanta in asigurari personalizate pentru fiecare dintre clientii nostri. Acoperim astfel zonele principale de interes ale clientilor nostri: de la afacerile lor si pana la asigurarile pentru vacantele din strainatate…

Pe siteul CumparaRCA.ro iti oferim cel mai ieftin RCA simplu si comod. Acesta este dedicat personelor care nu vor sa piarda timpul cu cautarea asiguraii RCA.