Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Citroen la Salonul Auto de la Geneva

Citroen isi demonstreaza inca o data pasiunea pentru clienti prin inovatie continua, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Marca desfasoara o ofensiva majora de produs. Pe langa restilizarea renumitului model din clasa C, noul Citroen C3, marca dezvaluie Technospace, un concept ce prefigureaza liniile viitorului C4 Picasso, care urmeaza sa apara in cea de-a doua jumatate a anului. Cu lansarea modelului DS3 Cabrio, marca devine deosebit de atractiva pentru segmentul premium.

Ofensiva de produs este sustinuta de o ofensiva tehnologica. Dupa pioneratul filtrului de particule si al sistemului Stop&Start, care au deschis drumul catre tehnologia Diesel Hybrid, fiind primul constructor auto care a comercializat un autovehicul electric, Citroen prezinta inca o inovatie hightech: sistemul Hybrid Air. O solutie full-hibrid, ce combina aerul comprimat cu puterea hidraulica, in baza expertizei ce sta scrisa in ADN-ul Marcii. Aceasta este o inovatie care reflecta obiectivul constant al Citroen, acela de a dezvolta tehnologii accesibile oricui si pretabile oricarei utilizari.

OFENSIVA HIGH-TECH PENTRU PROTEJAREA MEDIULUI
Citroen prezinta la Geneva tehnologia Hybrid Air, un sistem unic dezvoltat de PSA Peugeot Citroen in cooperare cu grupul Bosch, bazandu-se pe expertiza istorica a inginerilor marcii in sistemele hidraulice din domeniul auto. Hybrid Air dezvolta o performanta de top, cu un consum de carburant mai mic de 3 litri / 100 km si fara a fi necesara nicio baterie, extrem de prietenos cu mediul, deosebit de accesibil si fara sa afecteze spatiul interior. Aceasta tehnologie revolutionara se
preteaza indeosebi modelelor din segmentele B si C, dar si pe cel al LCV-urilor. In cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Citroen C3 vine echipat cu acest tip de tehnologie. Citroen comercializeaza deja o gama larga de tehnologii pretabile mai multor tipuri de utilizari:

– Tehnologia hibrid diesel Hybrid 4, ce echipeaza DS5 (25% dintre modele au fost vandute in Europa in 2012);
– Electric Full cu masina de oras C-ZERO si Berlingo LCV, disponibil din al doilea trimestru al anului 2013;
– Tehnologia micro-hibrid e-HDi, cel mai bine realizat sistem de pe piata, ce combina confortul cu eficienta si echipeaza marea majoritate a modelelor marcii;
– Pure Tech, o noua gama de motorizari pe benzina mai curate, mai puternice cu 15%, ce reduc consumul de carburant / emisiile de CO2 cu 25% comparativ cu generatia anterioara.

O PUTERNICa OFENSIVA DE PRODUS C-line: vehicule noi de referinta
Citroen isi continua anul acesta ofensiva de produs, prin restilizarea a doua dintre modelele sale de referinta: C3, cea mai bine vanduta masina a sa, si C4 PICASSO, lider pe segmentul MPV. In cadrul Salonului Auto de la Geneva, Citroen dezvaluie noul Citroen C3 si concept car-ul TECHNOSPACE, ce prefigureaza viitorul MPV compact, care urmeaza sa fie lansat in a doua jumatate a anului 2013.
Noul Citroen C3 isi conserva trasaturile cheie, contribuind astfel la succesul modelului C3: cel mai mare parbriz de pe piata, o personalitate unica, extrem de atractiva, o alura dinamica accentuata de grila fata restilizata, confortul la bord si o experienta a condusului originala, cu si mai multe tehnologii inovatoare.
Dovada a Tehnologiei Creative Citroen, conceptul TECHNOSPACE prefigureaza viitorul C4 Picasso. Marcand un adevarat salt intre generatii, acesta inregistreaza emisii record de CO2 de doar 98g/km, o multitudine de tehnologii in materie de confort, buna-dispozitie, proportii originale si un design puternic, expresiv.

LINIA DS: EXTREM DE EXCLUSIVISTA SI MULT MAI ATRACTIVA
In trei ani, linia DS a inregistrat un numar al vanzarilor de 300.000 unitati. Astazi, Citroen continua sa cucereasca segmentul Premium cu lansarea modelului DS3 Cabrio. La Geneva, marca dezvaluie doua editii limitate din gama DS: modelul DS3 Racing, cu finisaje in nuante de auriu mat si modelul DS4 Electro Shot, o masina cu un look uluitor. Pentru a-si arata inca o data devotamentul fata de creatie si design, Marca prezinta de asemenea un model unic, conceput in colaborare cu revista italiana Vogue men: DS3 Cabrio L’Uomo Vogue. Modelul va fi vandut prin licitatie secreta in cadrul proiectului „Women Create Life”.

CITROEN TECHNOSPACE: UN SALT INTRE GENERATII
Cu noile Citroen Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso si C3 Picasso, Citroen a creat o poveste de succes, pozitionandu-se ca lider pe segmentul compact MPV. Din 1999, Marca a vandut aproape trei milioane de autovehicule de acest tip.
Astazi, Citroen isi pastreaza avantul si face noi pasi spre viitor. La Salonul Auto de la Geneva, este dezvaluit conceptul Citroen TECHNOSPACE, ce prefigureaza viitorul MPV compact propus pentru lansare in a doua jumatate a anului 2013.
Dovada a Tehnologiei Creative Citroen, noul autovehicul va marca un salt intre generatii prin:
– un nivel al emisiilor de CO2 record de doar 98g/km, gratie platformei EMP2 (Efficient Modular Platform), ce combina arhitectura eficienta cu greutatea optimizata;
– o gama larga de tehnologii ce ofera confort, inclusiv o interfata tactila completa de 12” si un ecran panoramic de inalta definitie;
– noi proportii ce combina dimensiunile compacte (1:4.43m/w:1.83m/h:1,61m), un spatiu interior remarcabil si un volum al portbagajului record (537 litri VDA);
– design puternic si expresiv, cu linii dinamice si faruri high-tech cu efect 3D inspirate de ultimele concept-car-uri ale marcii;

Noul Citroen C3
Noul Citroen C3 este gandit sa continue succesul modelului de referinta al marcii, vandut in aproape trei milioane de exemplare din 2002.
Dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva, inainte de lansarea din Aprilie 2013, noul Citroen C3 confera un plus de forta si profunzime calitatilor predecesorului sau. Este un C3 mult mai satisfacator, cu noi elemente atractive pentru cumparatori:
– o tehnologie mai creativa, gratie parbrizului Zenith, ce confera cea mai buna vizibilitate din segmentul sau si motorizarilor noi, mult mai eficiente;
– mai multa tarie de caracter, cu linii de design puternice, un nou “zambet” al grilei radiator si noi stopuri spate;
– un plus de confort si finete, cu un design al materialelor mai luminos si prietenos, precum si echipamente ce sporesc confortul la volan, inclusiv o camera marsarier pentru efectuarea facila a
manevrelor de zi cu zi.

CITROEN DS3 CABRIO, PLACEREA CONDUSULUI LA SUPERLATIV
Citroen DS3 Cabrio a fost lansat la inceputul anului. In incercarea de a depasi prejudecatile cabrioletelor conventionale, acesta se poate lauda cu o arhitectura inteligenta, ce permite ocupantilor sai sa se bucure si de cele mai slabe raze de soare. DS3 Cabrio este mai intai de toate un adevarat DS3, asociat unei solutii moderne high tech, ce ii sporeste caracterul unic, fara a diminua placerea initiala a condusului.
Gratie caracteristicilor noi pentru segmentul sau, DS3 Cabrio confera o nota de modernism designului
cabrioletelor, datorita:
– pavilionului electric ce poate fi deschis pana la o viteza maxima de 120km/h;
– celui mai generos portbagaj din categoria sa;
– celor 5 locuri, fiind singurul autovehicul din segmentul sau cu aceasta caracteristica.

CITROEN DS4 ELECTRO SHOT, UN AUTOVEHICUL CE ATRAGE PRIVIRILE
Dupa hotaratul DS4 Just Mat si sofisticatul DS4 Pure Pearl, Citroen adauga o noua conotatie gamei DS4: Electro Shot.
Lansat pentru a coincide cu data de desfasurare a Salonului Auto de la Geneva si bazat pe nivelul de echipare So Chic, aceasta editie limitata propune o ambianta caracteristica in doua culori a liniei DS pentru versiunea DS4, cu un pavilion negru lucios si spoiler, dar si anvelope pe 17” in aceeasi nuanta.
La exterior se remarca de asemenea oglinzile cromate.
Citroen DS4 Electro Shot este primul model produs la Mulhouse. O fabrica condusa de specialisti in proiectarea de caroserii, extrem de pasionati de munca lor. Nu in ultimul rand, aceasta este o fabrica nascuta din dorinta de a satisface asteptarile clientilor DS in cautarea unui produs exclusivist, de inalta calitate, cu un inalt nivel de satisfactie individualizata.

Leave a Reply