CITY INSURANCE incheie primele trei trimestre cu un profit de 5 mil. EUR

CITY INSURANCE incheie primele trei trimestre cu un profit de 5 mil. EUR
ehnic s-a situat la 11,2 mil. lei, conform datelor transmise de societate pentru INSURANCE Profile. In acelasi timp, 95,4% din totalul subscrierilor companiei au fost realizate prin intermediul societatilor de brokeraj.

Portofoliul de prime brute subscrise al CITY INSURANCE a fost format in proportie de 52% din asigurari RCA, 40% – raspundere civila generala, circa 5% – garantii, respectiv cate 1% politele de tip CASCO si asigurari de incendiu si calamitati naturale.

Totodata, valoarea daunelor platite de asigurator s-a situat la 46,7 mil. lei, in vreme ce primele cedate in reasigurare au totalizat putin peste 11 mil. lei – echivalentul a 5,2% din totalul primelor brute subscrise. In primele noua luni ale anului, cele mai mari daune platite de CITY INSURANCE au fost aferente unor polite de raspundere civila generala (1,78 mil. lei), respectiv unei polite de garantii (1,76 mil. lei)

In perioada analizata, compania a emis circa 560.000 de polite de asigurare, dintre care, mai bine de 495.000 polite RCA, respectiv 9.440 polite PAD (din care circa 6.600 de categoria A).

Rezultatele preliminare inregistrate de piata nationala a asigurarilor aferente perioadei ianuarie-septembrie 2013 le veti putea citi in premiera in Numarul 4/2013 al Revistei de Specialitate INSURANCE Profile, care se va lansa la inceputul lunii decembrie a.c.

Pana atunci, va invitam sa accesati www.insuranceprofile.ro , sectiunea INSURANCE PROFILE INTERACTIV – aplicatia care permite crearea de rapoarte personalizate care contin rezultatele financiare ale companiilor de asigurari si brokeraj in asigurari din Romania (n. red.: doar cele care au furnizat date), structurate si ierarhizate pe clase de asigurare aferente fiecarui trimestru, incepand cu anul 2008 pana in prezent.

Leave a Reply