Cristian CONSTANTINESCU participa alaturi de reprezentantii Bancii Mondiale si ai MAI la Workshop-ul NatCat din cadrul FIAR

Cristian CONSTANTINESCU participa alaturi de reprezentantii Bancii Mondiale si ai MAI la Workshop-ul NatCat din cadrul FIAR
AC Asigurari, Cristian CONSTANTINESCU va participa in calitate de keynote speaker la Workshop-ul NatCat, organizat in cadrul FIAR 2013. Dezbaterile vor viza, printre altele, directia spre care se indreapta asigurarea locuintelor in Romania in momentul de fata. Eugene GURENKO, Lead Insurance Specialist, Banca Mondiala, va deschide oficial lucrarile seminarului, iar evenimentul va beneficia si de prezenta reprezentantilor Ministerul Administratiei si Internelor din Romania.

Astfel, vorbitori de renume precum Romeo JANTEA, Vicepresedinte, UNIQA Asigurari, Muzaffer AKTAS, Managing Partner, WILLIS Re, Marea Britanie, Roumen GALABINOV, Presedinte, Programul National pentru Managementul Riscurilor de Catastrofa, Bulgaria, Domenico SEMERARO, Director, Europa de Sud-Est, SCOR Global P&C, Germania, Carlo Tozzi SPADONI, Fondator, INSURANCE Engineering Services, Italia, Florentina ALMAJANU, Director General, UNSAR, Romania, si Adelina CARACOSTEA, Comisar Sef, UMP, Ministerul Administratiei si Internelor, vor aborda problema gestionarii riscurilor catastrofale in Europa Centrala si de Est.

Tarile din regiunea CEE, SEE si CIS sunt expuse amenintarilor majore ale riscurilor catastrofale, iar lectiile desprinse in urma dezastrelor recente reprezinta un punct de plecare pentru un management mai eficient al acestora. In cadrul seminarului interactiv se vor analiza cazuri concrete de programe dedicate diminuarii riscurilor de catastrofe si se vor cauta solutii eficiente pentru administrarea lor in parteneriat public-privat.

Programul complet al Workshop-ului “Gestionarea riscurilor de catastrofa – o provocare?” este disponibil aici !

Pentru a va rezerva un loc la eveniment, click aici !

Leave a Reply