Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Cu ce crede Ministrul Sanatatii ca trebuie completat pachetul de servicii medicale de baza si incepand de cand?

Cu ce crede Ministrul Sanatatii ca trebuie completat pachetul de servicii medicale de baza si incepand de cand?
e putem permite sa crestem taxele? Nu. Trebuie sa colectam mai mult, dar in acelasi timp sa cheltuim mai eficient banii pe care ii avem”, a afirmat Eugen NICOLAESCU, Ministrul Sanatatii, intr-o dezbatere publica desfasurata joi la Constanta.

Totodata, NICOLAESCU a accentuat faptul ca pachetul de baza trebuie suplimentat cu un pachet de servicii de asigurari private de sanatate. “Pachetul de baza trebuie insotit de unul de servicii medicale suplimentare din asigurarile private de sanatate” a explicat Ministrul Sanatatii.

Eugen NICOLAESCU sustine ca cele doua pachete vor asigura mai mult decat se asigura acum in mod real pentru pacienti, iar, dupa finalizarea estimarilor si simularilor, o decizie cu privire la tipul asigurarilor private de sanatate (facultative sau obligatorii) va putea fi luata pana la finele lunii septembrie.

“Strategia noastra este ca pachetul de servicii medicale de baza sa fie insotit obligatoriu de pachetul de servicii medicale suplimentare din asigurari private de sanatate. Aici nu am luat inca decizia, dar va trebui sa o luam in foarte scurt timp, anume daca asigurarile private de sanatate vor fi facultative sau obligatorii”, a adaugat Eugen NICOLAESCU.

Leave a Reply