Cum cumpar asigurare RCA online?

Cum cumpar asigurare RCA online?

Pentru a comanda o polita de asigurare RCA pe CumparaRCA.ro, este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi:

cum cumpar RCA

1. Intrati pe pagina calculatorului de pret RCA (http://www.cumpararca.ro/), introduceti datele personale si ale masinii dumneavoastra. Fiecare camp ce trebuie completat va ofera si instructiuni detalitate de completare. Trebuie completate toate campurile pentru inregistrarea Asigurarii RCA.
2. Dupa ce completati toate campurile si apasati butonul “Afiseaza oferte”, va vor fi afisate in mod automat preturile pentru asigurarea RCA pe 6 si 12 luni de la toate firmele de asigurare. Preturile afisate sunt cele finale; nu sunt percepute taxe suplimentare.
3. Verificati informatiile intoduse sa nu se fie nicio eroare printre datele ce apar pe Asigurarea RCA.
4. Daca adresa de livrare este aceiasi cu ce din talon apasati pe bifa din dreapta textului apoi apasati butonul “Trimite comanda”. Daca nu este aceiasi, completati adresa unde vreti ca asigurarea sa fie trimisa apoi apasati butonul “Trimite comanda”. Comanda ajunge la noi si in cel mai scurt timp veti fi contatat telefonic pentru confirmarea. Dupa care asigurarea RCA va fi tiparita si trimisa gratuit prin Urgent Curier.

Pot achizitiona polite de asigurare RCA doar persoanele care au minim 18 ani, detinand astfel capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice.

Cum pot plati?

Asigurarile RCA comandate pe www.cumpararca.ro pot fi platite ramburs la curier in momentul livrarii sau cu OP.
In cazul platii prin ordin de plata (OP), polita devine activa dupa achitarea si contabilizarea platii in contul Safety Broker de Asigurare S.R.L.

Articole legate de acest subiect

Livrarea comenzilor
Politica de returnare

Leave a Reply