Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Curtea de Apel Brasov a injumatatit valoarea daunelor morale acordate victimelor accidentului provocat de Serban HUIDU

Curtea de Apel Brasov a injumatatit valoarea daunelor morale acordate victimelor accidentului provocat de Serban HUIDU
ca daune morale in valoare de 60.000 EUR, desi initial suma stabilita era de 120.000 EUR. De asemenea, pentru sotia lui Stefan LUNGU BALOG s-au stabilit daune morale de 70.000 EUR, desi initial se stabilise suma de 120.000 EUR daune morale. Totodata, fiul lui Stefan LUNGU BALOG va primi 60.000 EUR, drept daune morale, suma initiala fiind de 120.000 EUR, informeaza gandul.info..

Initial, magistratii Judecatoriei Brasov au decis pe 18 decembrie, ca Serban HUIDU trebuie sa plateasca daune morale de 360.000 EUR, desi familiile victimelor solicitasera compensatii morale de 800.000 EUR.

De asemenea, la inceputul lui februarie, Curtea de Apel Brasov a majorat pedeapsa primita de Serban HUIDU, trimis in judecata pentru ucidere din culpa de la doi ani de inchisoare cu suspendare, la patru ani cu suspendare.

Conform aceleiasi decizii, pe o perioada de incercare de sase ani, Serban HUIDU are interdictia de a se urca la volan, iar in cazul in care isi schimba domiciliul, locul de munca sau se deplaseaza din localitate trebuie sa ii anunte pe anchetatori.

In octombrie 2011, Serban HUIDU a provocat un accident in urma caruia trei persoane au murit si alte patru au fost ranite. Evenimentul a avut loc pe DN 1, la intrarea in localitatea Timisul de Sus din judetul Brasov, unde autoturismul condus de Serban HUIDU a intrat pe contrasens si s-a lovit frontal de o Dacia Logan care circula regulamentar.

Conform legislatiei in vigoare, victimele accidentului sau mostenitorii legali ai victimelor au dreptul la daune morale si despagubiri pentru vatamari corporale si deces, putand solicita acest lucru companiei de asigurari RCA a masinii conduse de Serban HUIDU. La momentul respectiv, masina condusa de realizatorul TV era asigurata la compania ASTRA Asigurari.

Anul trecut, la momentul producerii accidentului, limitele de despagubire pe RCA erau de 3,5 mil. EUR per eveniment pentru daune morale, vatamari corporale si deces, si de 750.000 EUR pentru pagube materiale. In prezent, acestea au fost majorate pana la 5 mil. EUR, respectiv 1 mil. EUR.

Leave a Reply