Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Dacia continua in familia „Clasic e fantastic”

Timp de un an de zile, aproximativ 8.000 de copii cu varste peste 5 ani au venit sa invete despre muzica clasica si compozitori.

Dacia continua si in 2013 sa fie partener al programului educational „Clasic e fantastic”, cu cele doua teme, „Cum sa intelegem muzica” si „Copilaria marilor muzicieni”, derulat in fiecare luna la Ateneul Roman, respectiv la Teatrul Odeon.
Peste 100 de copii au fost felicitati de Dacia pe scena Filarmonicii, cu ocazia zilelor de nastere.

„Clasic e fantastic” este un program pentru copii si adolescenti, dar si adultii au ce invata, caci muzica clasica poate fi interpretata in multe feluri si ne surprinde de fiecare data cu emotie si bucurie. Muzica ne face mai buni, mai frumosi, mai creativi. Sustinem, asadar, pentru al doilea an consecutiv, programul de educatie muzicala „Clasic e fantastic”, initiat de Filarmonica George Enescu, pentru ca vrem sa contribuim la educatia generatiilor viitoare”, a declarat Anca Oreviceanu, director de comunicare Dacia.
“Este un proiect foarte important pentru formarea viitorilor melomani calificati. In spatiul muzicii simfonice, amatorismul este o grava eroare, este, de fapt, o imposibilitate. Avem nevoie de o elita rafinata, formata in spiritul modelului european de cultura si sensibilitate. « Clasic e fantastic », cu cele doua componente « Cum sa intelegem muzica » si « Copilaria marilor muzicieni », este un proiect ambitios, dar reusita lui de pana acum ne da dreptul sa fim optimisti si sa credem ca isi va atinge scopul pentru viitoarele generatii care se formeaza in climatul confuz de astazi », a declarat Andrei Dimitriu, director general al Filarmonicii George Enescu.

Scena Teatrului Odeon din Bucuresti gazduieste, inca de la inceputul acestui an, spectacole muzicale adresate copiilor cu varste mici, in cadrul programului « Clasic e fantastic. Copilaria marilor muzicieni ». Copiii asculta povesti muzicale in care sunt implicati actori, instrumentisti si papusari, parcurgand pe note muzicale copilariile marilor compozitori, Vivaldi, Bach, Mozart, Beethoven sau Chopin.

„Clasic e fantastic” este cel mai amplu proiect educational de muzica clasica destinat copiilor si tinerilor, in care sunt implicati muzicieni profesionisti si amatori. Alaturi de acestia urca pe scena si viitorii muzicieni, astazi studenti ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. De-a lungul stagiunii, copiii si adultii pot afla informatii despre compozitori, instrumente, genuri si stiluri muzicale, astfel incat sa inteleaga mai usor muzica clasica si valorile culturii universale.

Parteneriatul cu programul „Clasic e fantastic” vine in completarea asocierii Dacia cu unele dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania din domeniul muzicii clasice, precum Festivalul George Enescu, RadiRo – Festivalul Orchestrelor Radio, Turneul national „Duelul Viorilor”, Turneul „Vioara lui George Enescu la sate” sau Turneul „Flautul de aur”.

Leave a Reply