rca ieftin dacia logan masina anului 2013 in romania

Dacia Logan este Masina Anului 2013 in Romania

Dacia Logan este Masina Anului 2013 in Romania

Iata ca cei de la Dacia sunt pe val in ultima vreme, reusind sa obtina de curand un nou premiu. Dacia Logan a fost aleasa Masina Anului 2013 in Romania.

Cei 10 membri ai juriului APAR (Asociatia Presei Auto din Romania) au votat Dacia Logan pe prima pozitie. De mentionat e ca podiumul este format doar din automobile produse in Romania.

Pe locul doi s-a clasat Ford B-Max (la 35 de puncte distanta de Logan), in timp ce locul trei a fost ocupat de modelul Dacia Sandero, care a reusit sa obtina 115 puncte (la 45 de puncte de Ford B-Max).

Silviu Sepciu, seful Departamentului Comunicare Dacia a declarat: “Suntem onorati de faptul ca Dacia Logan a primit titlul Masina Anului 2013 in Romania. Consideram ca acest trofeu reprezinta o recunoastere a calitatilor reale ale unui model care marcheaza un pas major in evolutia marcii Dacia. Prima generatie a modelului Logan a fost un succes comercial atat in Romania cat si la export. Suntem convinsi ca noul Logan se va bucura de o primire la fel de entuziasta din partea clientilor romani si occidentali.”

Masina Anului in Romania” se afla la editia cu numarul 14 si marcheaza o adevarata premiera. Este prima data cand podiumul este ocupat in totalitate de masini produse in Romania.

Daca vrei sa cumperi RCA ieftin Dacia Logan intrati pe calculatorul nostru online!