Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Daniel TUDOR, ASF: Dorim ca publicul sa fie foarte bine informat

Daniel TUDOR, ASF: Dorim ca publicul sa fie foarte bine informat
e impusa prin lege si ce asigurare este facultativa, pentru a alege o protectie adecvata. De aceea, salutam orice demers adresat publicului pentru informare si in scopul protectiei in calitate de consumatori de servicii financiare non-bancare”, a declarat Daniel TUDOR, Vicepresedinte Asigurari in cadrul ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara.

“Dorim ca publicul sa fie foarte bine informat in privinta asigurarilor, a costurilor lor, a avantajelor oferite. Am invatat de la aceasta industrie ca’ in asigurari, ieftin poate insemna foarte scump. De aceea, publicul trebuie sa constientizeze protectia pe care o primeste prin asigurare si costul pentru care primeste aceasta protectie”, a adaugat Daniel TUDOR.

Unul dintre principalele proiecte derulate in cadrul conceptului Octombrie – “Luna Asigurarilor de Locuinte” este Campania Nationala “TOTUL PENTRU CASA MEA”, organizata, in parteneriat, de catre APPA – Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, PAID – Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, cu sprijinul EUROPA FM.

Campania are la baza distribuirea a 500.000 de brosuri informative gratuite, continand informatii de interes public referitoare la rolul asigurarilor de locuinte, obligatorii si facultative, precum si cu privire la modalitatea de obtinere a despagubirilor in cazul producerii unei daune. Materialul va fi distribuit gratuit in toate intersectiile importante din Capitala si in alte 15 mari orase din tara, in marile centre comerciale si nu numai. Distributia se realizeaza si prin intermediul retelelor partenerilor PRESTIGE Broker, OTTO Broker si DESTINE Broker. De asemenea, brosura va fi distribuita impreuna cu editia de marti, 15 octombrie, a Ziarului Financiar.

Mesajul campaniei va fi promovat, in acelasi timp, prin spoturi, stiri si interviuri difuzate de Radio EUROPA FM si The Money Channel, prin materiale de interes public preluate de Wall-street.ro, 9am.ro si asigurarealocuintelor.ro.

Campania beneficiaza de sprijinul unor importante companii de asigurari si brokeraj care opereaza in domeniu: ASIROM VIG, GROUPAMA Asigurari, UNIQA Asigurari, DESTINE Broker, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GOTHAER Asigurari, OMNIASIG VIG, CARPATICA Asig, GENERALI Romania, CREDIT EUROPE Asigurari, GARANTA, OTTO Broker si PIRAEUS Insurance Broker.

De asemenea, tot in Octombrie – “Luna Asigurarilor de Locuinte” se desfasoara cea de-a X-a editie a ICAR – Forumul International al Riscurilor Catastrofale, eveniment care inca de la primele editii a atras atentia asupra necesitatii asigurarilor de locuinta in Romania (tara expusa riscurilor de cutremur si inundatii).

Leave a Reply