Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Daniel TUDOR vorbeste in deschiderea ICAR 2013

Daniel TUDOR vorbeste in deschiderea ICAR 2013
de constientizare a populatiei cu privire la avantajele incheierii unei polite de asigurare a locuintei.

“Dorim ca publicul sa fie foarte bine informat in privinta asigurarilor, a costurilor lor, a avantajelor oferite. Am invatat de la aceasta industrie ca in asigurari, ieftin poate insemna foarte scump. De aceea, publicul trebuie sa constientizeze protectia pe care o primeste prin asigurare si costul pentru care primeste aceasta protectie”, a declarat Daniel TUDOR.

Inca de la inceput, Forumul a avut un puternic caracter de informare, atragand atentia tuturor actorilor din piata asupra necesitatii asigurarilor de locuinta in tara noastra. Cea de-a X-a editie a evenimentului se desfasoara in contextul modificarilor aduse Legii nr. 243/2013 si al numeroaselor semnale recente care reamintesc de faptul ca Romania este o tara expusa la o larga paleta de riscuri catastrofale.

ICAR 2013 este organizat de Banca Mondiala, Media XPRIMM, UNSAR, UNSICAR si APPA si este sustinut de JLT Re, VerAsig Broker, RAIFFEISEN Banca pentru Locuinte, CARPATICA Asig, PIRAEUS Insurance Broker, MILLENIUM Insurance Broker, MARSH si Daniel FLOREA & Asociatii.

Mesajele transmise cu prilejul acestui eveniment dedicat riscurilor catastrofale si asigurarilor de locuinta sunt dublate in octombrie de o serie de alte eforturi indreptate in aceeasi directie. Astfel, in cadrul proiectului Octombrie – “Luna Asigurarilor de Locuinte” se desfasoara, de asemenea, o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei cu privire la asigurarea locuintelor – “TOTUL PENTRU CASA MEA”, diseminandu-se, in acelasi timp, printr-o campanie dedicata derulata in social media, mesajele cu privire la necesitatea asigurarii locuintei.

Leave a Reply