Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Daunele nepatrimoniale, pe rol la Conferinta Nationala a Asigurarilor Auto

Daunele nepatrimoniale, pe rol la Conferinta Nationala a Asigurarilor Auto

Cea de-a VIII-a editie a Conferintei Nationale a Asigurarilor Auto – “Daunele nepatrimoniale – Abordare romaneasca in context european”, va avea loc luni, 18 martie, la Palatul Parlamentului, fiind organizata de Comisia Juridica, de Disciplina si Imunitati din Camera Deputatilor, FPVS – Fondul de Protectie a Victimelor Strazii si APPA – Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor. Evenimentul a starnit un interes foarte mare atat din partea mediului politic, cat si din partea reprezentantilor asiguratorilor, reasiguratorilor, membrilor judecatoriilor si ai caselor de avocatura din Romania, avand peste 150 de participanti confirmati.

Conferinta va fi deschisa oficial de Valeriu ZGONEA, Presedintele Camerei Deputatilor. De asemenea, subiectul daunelor nepatrimoniale va fi abordat de reprezentantii Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor – Bogdan CIUCA, Presedinte, si Daniel FLOREA, Membru. Din partea Ministerului Justitiei va participa Florin MOTIU, Secretar de Stat.

Cea de-a VIII-a editie a Conferintei Nationale a Asigurarilor Auto este organizata cu Sprijinul Oficial al UNSAR si alaturi de Partenerii Oficiali OMNIASIG, AVUS si Daniel Florea&Asociatii. De asemenea, evenimentul beneficiaza de sprijinul 360Revolution, avand ca Publicatie Oficiala Revista PRIMM – Asigurari&Pensii.

Leave a Reply